Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Χωρίς ανάσα μέσα στο γήπεδο ο Ολυμπιακός

Δύο παιχνίδια την εβδομάδα δίνουν και πάλι οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός νίκησε χθες Κέρκυρα, απουσίες, κούραση και… βροχή, αλλά δεν μπορεί να ξαποστάσει. Όχι, ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δεν θα έχει πριν το Φεβρουάριο, ωστόσο δεν γλιτώνει τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα ούτε και τώρα, καθώς την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό (18:00) εκτός έδρας στον εξ αναβολής αγώνα για την πρώτη αγωνιστική.

Σε αυτό το ματς ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του. Αναμένεται να επιστρέψουν οι Αβρ. Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Φουστέρ και Γέστε, ενώ εκτός παραμένουν οι Μακούν, Φέισα, Ιμπαγάσα και Χολέμπας.

Ο Βάσκος τεχνικός είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, αφού άφησαν πίσω τους την κούραση από το ματς με την Άρσεναλ και απέφυγαν τις κακοτοπιές. Η εξαιρετική εμφάνιση του Φετφατζίδη και η θετική παρουσία του Παπάζογλου, δύο παικτών που δεν είναι «βασικοί», αποτελούν έναν επιπλέον λόγο για να χαμογελά ο 47χρονος προπονητής.

Μεταγραφικά σενάρια

Φήμες από την Ισπανία ήθελαν τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέα Νινιάδη να παρακολουθούν τους αγώνες Λεβάντε-Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ-Σοσιεδάδ. Φημολογείται πως είχαν στραμμένη την προσοχή τους στον Ισπανό φορ των «νυχτερίδων» Άριτς Αντούριθ. Ο 30χρονος άσος, με 3 γκολ σε 14 ματς φέτος, έχει ίδιο μάνατζερ με τον Βαλβέρδε (Ινιάκι Ιμπάνιεθ), δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2013 αλλά παραχωρείται. Άλλες πηγές μιλούσαν για τον Ιβοριανό φορ Αρούνα Κονέ (δανεικός από τη Σεβίλλη στη Λεβάντε) και τον Αργεντινό με ιταλικό διαβατήριο αριστερό εξτρέμ Εμιλιάνο Αρμεντέρος.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός γίνεται σαφές πως οι όποιες συζητήσεις για τα μεταγραφικά θα γίνουν μετά την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από το Λονδίνο, όταν και θα συναντηθεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Εφόσον επιστρέψει ο Ντιόγκο και δεν πωληθεί ο Πάντελιτς (φήμες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία), δύσκολα θα γίνει κίνηση για σέντερ φορ, ενώ από τη στιγμή που ο Μέγιερι ικανοποιεί με τις εμφανίσεις του και ο Κοστάνσο ζητεί υψηλή αποζημίωση για να αποχωρήσει, είναι λίγες οι πιθανότητες να υπάρξει μεταγραφή γκολκίπερ.

Επιστολή στην UEFA

Ίσως και σήμερα να στείλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιστολή στην UEFA για να ρωτήσει ποιος ήταν ο λόγος της καθυστέρησης στην έναρξη του δευτέρου μέρους αλλά και στην ολοκλήρωση του αγώνα στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...