Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Αρετή Λεχαινών: Καταγγελία για "άκομψη" καταδίωξη

Αρετή Λεχαινών: Καταγγελία για Καταγγελία για μια «άκομψη» κινητοποίηση του Δασαρχείου Αμαλιάδας στην Αρετή, δέχθηκε το ilialive.gr. Σύμφωνα με αυτή δύο υπάλληλοι του Δασαρχείου το πρωί της
περασμένης Κυριακής καταδίωξαν με το υπηρεσιακό όχημα, δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι, οι οποίοι φέρονται να μην είχαν κυνηγετική άδεια. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Δροσελής και όλα έγιναν με μεγάλη ταχύτητα ακόμα και μέσα στο χωριό Αρετή.
Οι δασικοί υπάλληλοι ακολούθησαν τα δύο άτομα στον ίδιο ρυθμό ταχύτητας μη σταματώντας καν σε διασταυρώσεις όπως αναφέρει η καταγγελία. Κάτοικος της περιοχής ανέφερε πως καλώς έγινε η καταδίωξη, αλλά δεν είναι δυνατόν να μπαίνει κάποιος σε χωριό με ταχύτητα 100 χλμ. ή σε αυλές σπιτιών όπου πατήθηκαν λουλούδια με κίνδυνο γενικότερα για τους πολίτες.
«Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα» αναφέρει μεταξύ άλλων η καταγγελία. «Τι θα συνέβαινε αν στο δρόμο πεταγόταν κάποιο παιδί;» που συνέχισε να επιβραβεύει το έργο των υπαλλήλων, αλλά να σχολιάζει πως θα πρέπει να γίνεται με μεγαλύτερη προσοχή.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...