Πάτρα: Τρία χρόνια φυλάκιση για τον πατέρα που πυροβόλησε για να σώσει το παιδί του στα Σαβάλια


Πάτρα: Τρία χρόνια φυλάκιση για τον πατέρα που πυροβόλησε για να σώσει το παιδί του στα ΣαβάλιαΘεώρησε ότι ο συγχωριανός του προμήθευε ναρκωτικά στο γιο του, πήρε μια καραμπίνα και πυροβόλησε τρεις φορές προς το μέρος του. Δράστης ο
64χρονος Κωνσταντίνος
Γκατζούνας, από τα Σαβάλια Ηλείας, που κάθισε χθες στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θύμα ο συγχωριανός του Δημήτρης Γιαχαλής, 48 ετών.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών καταδίκασε χθες τον Γκατζούνα σε φυλάκιση 3 ετών μειώνοντας την πρωτόδικη ποινή της κάθειρξης 12 ετών και 10 μηνών που του είχε επιβληθεί.

Τα μέλη του δικαστηρίου αποφάσισαν να μετατραπεί η κατηγορία από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Το επεισόδιο είχε σημειωθεί στις 21 Μαϊου του 2002, στα Σαβάλια Ηλείας. Εκείνη την περίοδο ο γιός του κατηγορουμένου είχε αποδράσει από το Αστυνομικό Τμήμα Μαρκόπουλου, όπου είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για διάφορες κλοπές.

Ο νεαρός ήταν επίσης χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ο πατέρας του θεώρησε ότι του τα προμήθευε ο συγχωριανός του, κάτι που δεν αποδείχτηκε.

Ο Γκατζούνας περνούσε από ένα χωράφι και αντίκρισε το γιο του με τον συγχωριανό του μαζί με άλλους νεαρούς. Πήρε μια καραμπίνα και πυροβόλησε τρεις φορές. Το αποτέλεσμα ήταν ο Γιαχαλής να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και στη συνέχεια να υποστεί ακρωτηριασμό
Χθες ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανοιωμένος για την πράξη του και δήλωσε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Μάλιστα ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα εξαιτίας σοβαρού ατυχήματος, ενώ ο γιός του παραμένει στη φυλακή κατηγορούμενος για διάφορες πράξεις.
thebest.gr
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ