Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Δικαστήρια Αμαλιάδας: Πατέρας 11χρονου θύματος τροχαίου έστειλε στο νοσοκομείο μάρτυρα


Δικαστήρια Αμαλιάδας: Πατέρας 11χρονου θύματος τροχαίου έστειλε στο νοσοκομείο μάρτυραΗ υπόθεση ενός τροχαίου δυστυχήματος με θύμα ένα 11χρονο παιδί στην περιοχή του Κάμπου, εκδικαζόταν χθες στα Δικαστήρια Αμαλιάδας.
Ο πατέρας του παιδιού που είχε χάσει
τη ζωή του στο τροχαίο, στο διάλλειμα της δίκης βγήκε έξω από την αίθουσα, ακολουθώντας τον αυτόπτη μάρτυρα του δυστυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά του επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε.
Άνθρωποι που γνώριζαν και τον πατέρα και το μάρτυρα, σαφώς πιο ψύχραιμοι παρενέβησαν και κατάφεραν να τους χωρίσουν. Στο μεταξύ στο σημείο του επεισοδίου έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας που είχαν ειδοποιηθεί για να επέμβουν.
Μετέφεραν τον αυτόπτη μάρτυρα και τραυματία στο νοσοκομείο, ο οποίος αργότερα το απόγευμα, υπέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες μήνυση κατά του πατέρα και έτσι η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...