Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Επικράτησε με 3-0 του Θρασύβουλου στο «Καραϊσκάκη»

Με τον συνήθη ύποπτο, Μάρκο Πάντελιτς, να πετυχαίνει δύο γκολ (10', 56') και τον Νταβίντ Φουστέρ άλλο ένα (21'), ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Θρασύβουλου με σκορ 3-0 στο «Καραϊσκάκη» και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αγωνία για την κατάσταση του Σέρβου φορ που χτύπησε στο αριστερό γόνατο και αποχώρησε με φορείο. Επέστρεψε ο Ιμπαγάσα.



Πώς ξεκίνησε:

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε «φρέσκαρε» τον Ολυμπιακό, αλλά οι πολλές αλλαγές του Βάσκου δεν ήταν έκπληξη. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει το ίδιο για την παρουσία των… φευγάτων Γέστε και Χαβίτο (ειδικά για τον πρώτο) στην ενδεκάδα.

Πιο αναλυτικά, τερματοφύλακας ήταν ο Μέγιερι, με τον Χαβίτο στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ποτουρίδη στο αριστερό, ενώ ο Παπαδόπουλος και ο Παπάζογλου συνέθεσαν το δίδυμο των στόπερ. Αμυντικό χαφ ήταν ο Μοδέστο, με τους Γέστε και Φουστέρ σε πιο δημιουργικό ρόλο μπροστά του, ενώ ο Πάντελιτς ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης έχοντας στα άκρα τον Αμπντούν και τον Μόνχε.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...