Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο: Αμερικανοί στρατιώτες ουρούν σε πτώματα Αφγανών

 
Μαίρη Καλουτσάκη

Ο «ανδρισμός» σε όλο του το μεγαλείο. Η τιμή του αμερικανικού στρατού στιγματίζεται για άλλη μια φορά. Η έρευνα που ανακοινώθηκε δεν πρόκειται να σβήσει τίποτα απ’ όσα γίνονται στο εμετικό βίντεο.

Πρόκειται για ένα βίντεο διάρκειας 39 δευτερολέπτων. Ακόμη κι αυτός ο μικρός χρόνος μπορεί να κάνει τον οποιοδήποτε να αηδιάσει, να βρίσει, να οργιστεί για τη χαμένη ανθρωπιά, πάνω απ’ όλα. Ας αφήσουμε στην άκρη την «στρατιωτική τιμή» εκείνων που (υποτίθεται πως) έχουν επιλεχθεί και εκπαιδευτεί για να επιβάλλουν την τάξη και την ειρήνη. Σωθήκαμε!

Τέσσερις Αμερικανοί στρατιώτες στέκονται πάνω από τα άψυχα και ματωμένα κορμιά τριών Αφγανών. Που μπορεί να είναι και Ταλιμπάν, μπορεί και όχι. Και ενώ χασκογελάνε, αρχίζουν να ουρούν πάνω από τις σορούς, ενώ ένας πέμπτος στρατιώτης, θεωρώντας μάλλον ότι κάνει κάτι φοβερά σημαντικό, τραβάει με την κάμερά του τη σκηνή.

Οι "πρωταγωνιστές" του βίντεο βρίσκουν τρομερά αστείο αυτό που κάνουν
Οι "πρωταγωνιστές" του βίντεο βρίσκουν τρομερά αστείο αυτό που κάνουν
«Καλή σου μέρα φίλε μου» ακούγεται να λέει ένας από τους στρατιώτες, απευθυνόμενος σε έναν από τους νεκρούς που έχει μπροστά του.

Ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε ότι θα κάνει έρευνα. Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Τζοκ Κίρμπι, έσπευσε να πει (μιλώντας στο Γαλλικό πρακτορείο) ότι «γύρισε» το στομάχι του απ’ όσα είδε. «Πρόκειται για μία αηδιαστική συμπεριφορά, τερατώδη και απαράδεκτη για κάθε ένστολο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με Αμερικανό στρατιωτικό, το είδος του κράνους και του όπλου που φέρουν οι «πρωταγωνιστές», παραπέμπει, εάν επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα του βίντεο, σε ομάδα επίλεκτων σκοπευτών.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το βίντεο που ακολουθεί και σκληρό και ακατάλληλο για ανηλίκους. Είναι ντοκουμέντο όμως μιας ακόμη κτηνωδίας στο βωμό του "στον πόλεμο, όλα επιτρέπονται"....


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=116152&nslt=1&catid=7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...