Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ζητιάνα βρέθηκε με 45.000 ευρώ


Ζητιάνα βρέθηκε με 45.000 ευρώ

Πηγή ethnos.gr

Μία γριά ζητιάνα από την Κόρινθο άφησε άφωνους τους γιατρούς στο τοπικό νοσοκομείο, καθώς έκρυβε στα κουρέλια της δεσμίδες χαρτονομισμάτων των 50 και 100 ευρώ.
Η ηλικιωμένη επαίτης που τριγυρνούσε στους δρόμους της Κορίνθου τα τελευταία χρόνια αποδείχθηκε ότι κουβάλαγε μαζί της πολύ περισσότερα από τα λίγα της ορατά υπάρχοντα.
Μία κρίση πόνου στο στήθος την ανάγκασε να πάει στο νοσοκομείο της πόλης, όπου οι γιατροί ξεκίνησαν τις απαραίτητες εξετάσεις.
Οταν όμως της ζητήθηκε να βγάλει κάποια από τα ρούχα που φορούσε, έγινε αντιληπτό από τους έκπληκτους γιατρούς ότι υπήρχαν ραμμένα στις φόδρες χαρτονομίσματα και μάλιστα δεσμίδες ολόκληρές των 50 και 100 ευρώ.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και έγινε σαφές ότι το συνολικό ποσό προσέγγιζε τα 45.000 ευρώ!
Η γριά γυναίκα, παρά την ηλικία της και την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της, ξεκαθάρισε στους άναυδους αστυνομικούς ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να καταλήξουν σε συγγενείς της αυτά τα χρήματα.
Μετά τις εξετάσεις παρέμεινε στο νοσοκομείο για νοσηλεία, ενώ τα χρήματα κρατήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...