Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Mερικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε μέχρι την καταστροφή του κόσμου!


Mερικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε μέχρι την καταστροφή του κόσμου!Να προλάβουμε να γίνουμε καλεσμένοι, σε τηλεοπτικό πάνελ. Είναι ένα μεγάλο απωθημένο. Στόχος είναι να μας καλέσουν σε σοβαρή εκπομπή πχ Μενεγάκη, Σκορδά, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε εκεί, συμβιβαζόμαστε και με την Ανατροπή.

Να μιλήσουμε για πάνω από μια ώρα, με τον Γιώργο Παπανδρέου, για θέματα πρακτικής εφαρμογής του σοσιαλισμού. Αν δε, ξέραμε και την  συγκεκριμένη ώρα που θα καταστραφεί, ο πλανήτης, θα θέλαμε εκείνη την μοιραία στιγμή, να μας αναπτύσσει ο Γιώργος, τα σχέδια του για την ανατροπή του παγκόσμιου καπιταλισμού.
Να είμαστε στο γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου την στιγμή, που η Ελλάδα θα καταγράφει το πρώτο ευρώ από το πρωτογενές πλεόνασμα. Με ένα ποτήρι γαλλικής σαμπάνιας στο χέρι θα θέλαμε να τσουγκρίζαμε, με τον επιτυχημένο πολιτικό και να απολαμβάναμε το ηφαίστειο της ευφυΐας του σε ρητορική έξαρση. Αν ήταν στο χέρι μας  θα θέλαμε να είναι αυτή, η στιγμή της καταστροφής.
Αν και πιστεύουμε ότι και μετά την καταστροφή, ο Βενιζέλος θα συνεχίσει τον ρητορικό του παροξυσμό.
Να ντυθούμε μια ολόκληρη μέρα, σαν τον Δημήτρη Τάκη, και να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους της Κουάλα Λουμπούρ.
Να τραγουδήσουμε παρέα με τον Γιώργο Νταλάρα, σε συναυλία πάνω στην δεξαμενή εξόρυξης πετρελαίου, της Κύπρου.
Να δούμε γερμανική τσόντα, με πρωταγωνίστρια την Άγκελα Μέρκελ,  σε λεσβιακό τρίο με την Τζούλια Αλεξανδράτου και την Μαρία Δαμανάκη.
Να κλειστούμε σε ασανσέρ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για πάνω από μια ώρα, χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα. Μόνο να τον παρατηρούμε θέλουμε, σιωπηλοί.
Να βρεθούμε στο ίδιο κομμωτήριο, με την Άννα Διαμαντοπούλου, καθισμένοι σε διπλανά σεσουάρ, μιλώντας για ανάλογα θέματα, για τα οποία είμαστε σίγουροι, ότι θα είναι ποταμός.
Να είμαστε στον Βόρειο Πόλο, όταν ο Λουκάς Παπαδήμος θα είναι στο Νότιο Πόλο και θα αναλύει τι ρόλο έπαιξε ο έρωτας στην ζωή του και πόσο τον καθόρισε η πρώτη αγάπη.
ΠΗΓΗ: ellinofreneia.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...