Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Πύργος: Φορτηγάκι έκοψε τρεις κολώνες στην εθνική – Τραυματίας ο οδηγός (video)

Πύργος: Φορτηγάκι έκοψε τρεις κολώνες στην εθνική – Τραυματίας ο οδηγός (video)Δύο μεταλλικές κολώνες ηλεκτροφωτισμού και μια του ΟΤΕ «έκοψε» σε μια ξέφρενη πορεία ο οδηγός ενός ΙΧ αγροτικού φορτηγού, λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα στην Ε.Ο.
Πύργου – Τριπόλεως.
Το ατύχημα έγινε μετά τη διασταύρωση Βαρβάσαινας και το αυτοκίνητο εξετράπη αριστερά κόβοντας διαδοχικά τις κολώνες για να σταματήσει την πορεία του πάνω σε μια τσιμεντένια μάντρα, διαλύοντας και τα κιγκλιδώματά της.
Πύργος: Φορτηγάκι έκοψε τρεις κολώνες στην εθνική – Τραυματίας ο οδηγός (video)Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πήρε τον οδηγό που βρέθηκε έξω από το όχημα και τον διακόμισε στο νοσοκομείο Πύργου, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής ερεύνησαν την πιθανότητα να υπάρχουν εγκλωβισμένα άλλα άτομα μέσα στην καμπίνα του οχήματος. Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.
ilialive.gr

Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...