Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Από εκεί που είχε σταματήσει…

Από εκεί που είχε σταματήσει… 
Με το… δεξί θέλει να μπει στο 2012 ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).
Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το «8 στα 8», αφού μετά την ήττα-σοκ από τον Αστέρα Τρίπολης μετρούν επτά νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν το 2011 βρισκόμενοι στην κορυφή του πρωταθλήματος και θέλουν να μείνουν εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Το θετικό στοιχείο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πως τα περισσότερα αγωνιστικά προβλήματα έχον λυθεί, αν και παραμένουν εκτός ο Ιμπαγάσα, ο Ορμπάιθ και ο Φέισα.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Χολέμπας. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Μοντέστο και ο Μανιάτης, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν ο Φουστέρ, ο Γέστε και ο Μιραλάς. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοστάντσο, Μαρκάνο, Μακούν, Φετφατζίδης, Μόνχε, Αμπντούν και Πάντελιτς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαλβέρδε επέστησε την προσοχή των παικτών στο αποψινό ματς, αφού τους τόνισε ότι ελλοχεύουν «παγίδες» μετά τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Παράδοση με Ατρόμητο

Μόλις μία ισοπαλία μετράει ο Ολυμπιακός στους δέκα αγώνες που έχει φιλοξενήσει τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν εννιά νίκες και μία ισοπαλίες απέναντι στους Περιστεριώτες. Μάλιστα, η τελευταία ισοπαλία ήταν πριν από περίπου 37 χρόνια!

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

12/12/2010 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 (33' πέν. Φουστέρ, 36' Μιραλάς - 93' Φαβάλι)
28/02/2010 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0 (18΄ Νταρμπισάιρ, 90΄ +4΄ Μήτρογλου)
16/03/2008 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0 (47' Σίσιτς, 85' Σέζαρ)
18/02/2007 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-1 (27' Μπόρχα, 35' Ριβάλντο, 48' Καστίγιο, 90'+ Παππάς - 51' πέν. Λουτσιάνο)

Από αύριο τα… σπουδαία!

Αύριο έχει προγραμματιστεί σύσκεψη «κορυφής», στην οποία θα έχουν συνάντηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους Βρέντζο-Κοβάσεβιτς και κάποιους άλλους συνεργάτες του προέδρου του Ολυμπιακού. Σύντομα θα γίνει και το τετ α τετ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο θα συζητηθούν (και) τα μεταγραφικά θέματα.

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναζητούν τη χρυσή τομή στο θέμα με τον Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος δεν δείχνει να υποχωρεί στις απαιτήσεις τους (400.000 ευρώ συν ένα καλό μπόνους). Παράλληλα, ο Τόμας Κούτσιακ φέρεται να επιθυμεί να έρθει στους Πειραιώτες, όμως δεν έχει δεχθεί ακόμα επίσημη πρόταση.

Σταύρος Καλογεράκης
sporfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...