Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ισχυρή σεισμική δόνηση 4.5 R στην Ηλεία (Νεότερη ενημέρωση 15:56)

Ισχυρή σεισμική δόνηση 4.5 R στην Ηλεία (Νεότερη ενημέρωση 15:56)Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στις 15.22 στην περιοχή του Πύργου. Σε λίγο τα πρώτα στοιχεία... Ήταν μικρής διάρκειας αλλά αρκετά ισχυρός η πρώτη αίσθηση.
Αισθητή η δόνηση και στον Κάμπο.

Νεότερη ενημέρωση 15:34
Επίκεντρο στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ζακύνθου κοντά στα Στραφάδια είχε η ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 15:21 με μέγεθος 4,5 R. Τ ο εστιακό βάθος ήταν πέντε χιλιόμετρα και το επίκεντρο 36 χλμ νότια της Ζακύνθου, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο.
Νεότερη ενημέρωση 15:40
Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών δίνει 4,2 R μέγεθος της δόνησης με 10 χλμ εστιακό βάθος και επίκεντρο 11 χλμ ανατολικά - νοτιοανατολικά της Ζακύνθου, στο ύψος του Αγίου Ηλεία και των Δουνεϊκων.
Νεότερη ενημέρωση 15:44
Το Seismoi.gr ανεβάζει το μέγεθος του σεισμού σε 4,7R με εστιακό βάθος 5 χλμ. ενώ το επίκεντρό παραμένει το ίδιο με το Εθνικό Αστεροσκοπείο. Στα 4,4 R ανεβάζουν οι Ιταλοί του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου το μέγεθος με 2 χλμ εστιακό βάθος και επίκεντρο στη θαλάσσια περιοχή του Βασιλικού της Ζακύνθου.
Νεότερη ενημέρωση 15:56
Το Σεισμολογικό Εργαστήριο Πατρών δίνει μέγεθος 3,5 R με επίκεντρο 23 χλμ ανατολικά της Αμαλιάδας και εστιακό βάθος πολύ μικρό.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...