Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Χανάκια Ηλείας: Χτύπησαν και λήστεψαν γνωστό επιχειρηματία του Πύργου

Χανάκια Ηλείας: Χτύπησαν και λήστεψαν γνωστό επιχειρηματία του ΠύργουΘρασύτατη ληστεία συνέβη περίπου στις εννέα το βράδυ στο σπίτι επιχειρηματία στην περιοχή των Χανακίων λίγο έξω από τον Πύργο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr και
τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες ήταν τρεις - πιθανότατα αλλοδαποί - οι οποίοι φορώντας κουκούλες στα πρόσωπά τους και με την απειλή πιστολιών κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.
Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες χτύπησαν τον άνδρα προκειμένου να τον πείσουν να τους υποδείξει που είχε χρήματα και κοσμήματα μέσα στο σπίτι. Οι δράστες έφυγαν με λεία περίπου 20.000 ευρώ και χρυσαφικά, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, που πιθανότατα περίμενε συνεργός τους.
Άφησαν πίσω τους το ζευγάρι δεμένο και περίπου μια ώρα μετά κατάφεραν να λυθούν και να καλέσουν σε βοήθεια την Αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...