Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΕΛ μπορείς, μπορείς να προκριθείς - "Έκλεισε" εισιτήριο η Μπάρτσα

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 1-0 στο Ζερλάν από τη Λιόν όμως αν επαναλάβει εμφανίσεις ανάλογες με αυτές στον όμιλο, έχει ελπίδες να προκριθεί στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί βρίσκεται ουσιαστικά η Μπαρτσελόνα αφού με πρωταγωνιστή τον Αλέξις επικράτησε με 3-1 της Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Γερμανία.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αγωνίστηκε όπως μας έχει συνηθίσει στο Ζερλάν, όμως αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα με 1-0 που πάντως της αφήνει περιθώρια να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς.


ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 58' ο Λακαζέτ, ενώ οι Κύπριοι έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 88΄ όταν ο Λιορίς απέκρουσε το σουτ του Μαντούκα.

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Στη Μπάι Αρίνα η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση της όμως είχε την καθολική κατοχή της μπάλας και με πρωταγωνιστή τον Αλέξις έφτασε στη νίκη με 3-1 που ουσιαστικά της δίνει την πρόκριση στους "8" του θεσμού.

Ο Χιλιανός άνοιξε το σκορ στο 41'. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν απάντησε στο 52' με την κεφαλιά του Κάντλετς αλλά η χαρή της κράτησε μόνο 3 λεπτά. Ο Αλέξις πέρασε και τον τερματοφύλακα δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στη συνέχεια με τους Κάστρο και Μέσσι. 2 λεπτά πριν το τέλος ο Αργεντινός σκόραρε για 7ο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...