Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ισοπαλία στην Τούμπα


  • 0



 Ισοπαλία στην Τούμπα
ΠΑΟΚ και Αρης έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του ματς και μάλιστα είχαν και δύο δοκάρια.

Από έναν βαθμό πήραν , λοιπόν, ΠΑΟΚ και Αρης στο ντέρμπι της Τούμπας. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα ενός αγώνα με ένταση και με κάποιες ωραίες φάσεις. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο παιχνίδι, παρά την κούραση των ποδοσφαιριστών του από το ευρωπαϊκό ραντεβού της περασμένης Πέμπτης με την Ουντινέζε. Οσο για τον Αρη, έψαξε το γκολ με αντεπιθέσεις, αλλά δεν τα κατάφερε.
Οι δύο καλύτερες στιγμές του ντέρμπι ανήκουν στον ΠΑΟΚ.
Στο 50′ ο Γεωργιάδης έκανε δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ. Και στο 79′, ο Πάμπλο Γκαρσία με έξοχο τρόπο βρήκε τον Αθανασιάδη, πλασέ από τον κυνηγό και νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους!
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος.
Κίτρινες: Καζναφέρης, Π. Γκαρσία, Λαζαρίδης, Αθανασιάδης, Φατί, Κρέσιτς, Ούμπιντες.
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Π. Γκαρσία, Λάζαρ, Γεωργιάδης (70′ Νιμανί), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Γιάννου(80′ Παπάζογλου).
Αρης: Βελίδης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Φατί, Καζναφέρης(51′ Γιαννιώτας, 78′ Τριανταφυλλάκος), Παπαζαχαρίας, Ούμπιντες, Ακόστα, Καστίγιο(57′ Καπετάνος).
troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...