Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με επιτυχίες


  • 0
     



 Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με επιτυχίες
Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βαλβέρδε, με σκορ 2-0 πήρε τους βαθμούς απέναντι στον Πανιώνιο και συνεχίζει να ασκεί πίεση στον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟ έχει 54 βαθμούς, ο Ολυμπιακός 52 και η συνέχεια σε ό, τι αφορά στη διεκδίκηση του τίτλου θα είναι συναρπαστική.

Ο Ολυμπιακός μολονότι έπαιξε δίχως τους Μιραλάς, Πάντελιτς, Φουστέρ, Τζιμπούρ, ήταν ανώτερος από τον Πανιώνιο και νίκησε δίκαια. Το σκορ (2-0) ήταν το προσφιλές για τους γηπεδούχους στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Στο 41′ ο Χολέμπας  έβγαλε τη σέντρα, κεφαλιά ο Μακούν και 1-0. Το 2-0 ήρθε στο 51′, ξανά με δημιουργό τον Χολέμπας και με κεφαλιά αυτή τη φορά του Ντιόγκο.
Ο Πανιώνιος προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός. Τώρα, το ενδιαφέρον όλων στον Ολυμπιακό εστιάζεται στο παιχνίδι ρεβάνς με τη Ρούμπιν Καζάν, το βράδι της ερχόμενης Πέμπτης στο Νέο Φάληρο.
Διαιτητής: Δελφάκης.
Κίτρινες: Ομο, Σκέμπρι, Αντούνες, Σάμαρης.
Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μανιάτης(71′ Φουστέρ), Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ, Μαρκάνο, Μακούν, Τοροσίδης, Καζίμ, Ντιόγκο(79′ Τζιμπούρ), Αμπντούν(84′ Φετφατζίδης).
Πανιώνιος: Σιδεράκης, Κούρντι, Πιέρ, Αντούνες(63′ Ντιμπαλά), Ομο, Ρόβας, Κουλουχέρης(46′ Αυλωνίτης), Ρόκας, Σάμαρης, Σκέμπρι, Γουνδουλάκης(77′ Ντούνης).
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Η Κέρκυρα μπορεί να ελπίζει σε σωτηρία. Η ομάδα του Γκράθια νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες τη Δόξα και αισιοδοξεί πως θα μπορέσει να μείνει στη Σούπερ Λίγκα. Το τελικό 3-1 κρίνεται δίκαιο.
Στο 19′ ο Γελαδάρης έκανε χέρι και ο Ιωάννου ευστόχησε στο πέναλτι που καταλογίστηκε(1-0).
Ξανά ο Ιωάννου βρήκε δίχτυα για το 2-0 στο 50′, αυτή τη φορά με ωραίο σουτ.
Η Δόξα δεν το έβαλε κάτω και μείωσε (2-1) με τον Κυβελίδη στο 63′ για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ(3-1) στο 75′ από τον Αγρίτη, ύστερα από θαυμάσια προσπάθεια. Η Δόξα θέλησε να μειώσει ξανά το σκορ, αλλά στο 78′ ο Αραβίδης έστειλε σουτ στο δοκάρι.
Διαιτητής: Σπάθας.
Κίτρινες: Γελαδάρης, Γκουστάβο.
Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Βενέτης(13′ Ζιάμπαρης), Γραμμόζης, Ερίθε, Καλαντζής, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Γκουστάβο, Ιωάννου (66′ Μπάρκογλου, 72′ Μαρτίν), Αγρίτης.
Δόιξα Δράμας: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Γκαρακλίδης(57′ Κουμπρόγλου), Καπέλ, Βέρτζος, Αγτζίδης(46′ Ρούτσης), Αραβίδης, Λίμα, Κυβελίδης, Σικαλιάς(79′ Κατσικογιάννης).
troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...