Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Νεκρή από ξυλοδαρμό τελικά και όχι από πτώση


;Νεκρή από ξυλοδαρμό τελικά και όχι από πτώση

Ο σύζυγός της τη μετέφερε στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι πήδηξε από το μπαλκόνι

Την Παρασκευή θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 21χρονος που μετέφερε ημιθανή τη συνομήλικη σύζυγό του στο νοσοκομείο όπου ξεψύχησε, μετά την πτώση της από το μπαλκόνι του σπιτιού τους στη Βέροια. Τα ευρήματα της νεκροτομής αποδείχθηκαν επιβαρυντικά για το νεαρό. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη κοπέλα έφερε τραύματα που δεν είχαν προκληθεί από την πτώση αλλά από ξυλοδαρμό.

Ο 21χρονος είχε μεταφέρει βαρύτατα τραυματισμένη την σύντροφό του και ισχυρίστηκε ότι είχαν καυγαδίσει έντονα. Αρνήθηκε, όμως, ότι είχε κάποια σχέση με τον θανάσιμο τραυματισμό της και υποστήριξε ότι είχε πηδήσει μόνης της από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή και την άσκηση δίωξης, διατάχθηκε η κράτησή του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας ώσπου να απολογηθεί.
Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...