Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Μεσαιωνικά βασανιστήρια υπέστη 67χρονος στα Χανιά!


Μεσαιωνικά βασανιστήρια υπέστη 67χρονος στα Χανιά!Το «συνδετικό κρίκο», μεταξύ των δραστών και του 67χρονου Χανιώτη που υπέστη απίστευτους βασανισμούς στα χέρια των ληστών του, αναζητά η Αστυνομία έχοντας βάσιμα στοιχεία ότι πρόκειται για άτομο που γνώριζε πολύ καλά τον άτυχο ηλικιωμένο και κυρίως ήταν ενήμερος για την οικονομική του άνεση και τα χρήματα που διαθέτει τα οποία ήταν και το ζητούμενο για τους κακοποιούς.

Η υπόθεση του συνταξιούχου Χαράλαμπου Κ. προκαλεί ανατριχίλα, καθώς ο εφιάλτης που έζησε ο άνθρωπος αυτός ήταν πρωτόγνωρος για τα τοπικά δεδομένα.
Οι ληστές δεν έδωσαν καμία αξία στην ανθρώπινη υπόσταση του 67χρονου. Τον έκαψαν στο πρόσωπο μ ένα σίδερο πυρακτωμένο και δε σταμάτησαν όμως μονάχα εκεί. Για να τον αναγκάσουν να τους πει πού κρύβει τα χρήματά του, του έβαλαν τα χέρια στην αναμμένη σόμπα, τον έδεσαν ανάποδα από τα πόδια και τον χτυπούσαν μέχρι να μιλήσει, όπως αναφέρει το protothema.gr.
Οι δράστες πίστευαν ότι ο συνταξιούχος ναυτικός είχε «σηκώσει» από την τράπεζα τα χρήματα που είχε κερδίσει από επενδύσεις που είχε κάνει κατά το παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή όπου διαμένει, είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο ηλικιωμένος έκρυβε στο σπίτι του 600 χιλιάδες ευρώ!
Η άγρια ληστεία συζητείται ακόμη και σήμερα σε όλα τα Χανιά και στην περιοχή των Λάκκων όπου διαμένει ο άτυχος ηλικιωμένος ναυτικός, ενώ η υπόθεση διερευνάται κατά προτεραιότητα από την τοπική ΕΛΑΣ.
tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...