Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ανάσα στους καταναλωτές από τον όμιλο Carrefour Μαρινόπουλος

Έκπτωση 10% στα φρέσκα προϊόντα για τις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες

Ο όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος, η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανεμπορίου στην Ελλάδα, αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία και υποστηρίζει έμπρακτα τις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες του πληθυσμού. Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής του ομίλου για παροχή ποιοτικών προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, προχωρά στην παροχή μιας σημαντικής προσφοράς για όσους την έχουν περισσότερη ανάγκη.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες που ανήκουν στις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες δηλαδή ηλικίας 65 ετών και άνω (κατά βάση συνταξιούχοι), πολύτεκνοι και άνεργοι θα έχουν στο εξής τη δυνατότητα να προμηθεύονται όλα τα φρέσκα προϊόντα 10% φθηνότερα.

Η ενέργεια αφορά σε μια τεράστια ποικιλία καθημερινών και δημοφιλών προϊόντων, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ιχθυοπωλείου, ψωμί, τυριά και αλλαντικά κοπής και θα ισχύει σε όλα τα καταστήματα Carrefour Planet, Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express.

Οι πελάτες που επιθυμούν να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη προσφορά θα πρέπει να κάνουν χρήση της κάρτας Club Carrefour, την οποία μπορούν να εκδώσουν στην Υποδοχή των καταστημάτων Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος.

Η ενέργεια αυτή καταδεικνύει τη δέσμευση του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος να αγκαλιάσει κάθε δράση που ανακουφίζει οικονομικά τους καταναλωτές σε μια δύσκολη περίοδο. Με την ανακοίνωση της συγκεκριμένης προσφοράς, ελπίζει να δώσει μια ακόμη ανάσα στους καταναλωτές, δίνοντας παράλληλα το στίγμα της πολιτικής τιμών που θα ακολουθήσει το 2012.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...