Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Θετική εξέλιξη για το δρόμο Κυλλήνης – Ε.Ο. Πατρών - Πύργου


Θετική εξέλιξη για το δρόμο Κυλλήνης – Ε.Ο. Πατρών - Πύργου
Δελτίο Τύπου Π.Ε. Ηλείας
Για τα νεότερα στο θέμα της κατασκευής του δρόμου Κυλλήνης – Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, μίλησε χθες σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας.
Όπως ανέφερε απελευθερώνεται το έργο για την πλήρη κατασκευή του. «Σύμφωνα με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αμαλιάδας ολοκληρώθηκε η ειδική διαδικασία απαλλοτριώσεων και καθορίστηκαν σε τιμές μονάδας για τις απαλλοτριώσεις των ακινήτων που περιλαμβάνονται στα κτηματολογικά διαγράμματα και στους κτηματολογικούς πίνακες της μελέτης,  για την κατασκευή του έργου Κυλλήνη -  Ε.Ο. , σύμφωνα με τον κτηματολογικό πίνακα της Π.Ε Ηλείας (Οκτώβριος - Νοέμβριος 2008).
Απομένει η ανάρτηση της απόφασης στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας. Ουσιαστικά απελευθερώνεται το έργο και ο εργολάβος ο οποίος ήδη πραγματοποιεί εργασίες, θα μπορεί απρόσκοπτα να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της κατασκευής του μεγάλου έργου αυτού, που θα παραδοθεί εντός του έτους» ανέφερε για το θέμα ο κ. Καφύρας.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...