Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Σωματείων Ξενοδόχοϋπαλλήλων Νομού Ηλείας

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=135e2af46f130940&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gzes8goo0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1330955934814&sads=gEhTqIgwgMPkASSKp69qjkluIXoΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Την Κυριακή 4 Μαρτίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κάστρου πραγματοποιήθηκε από κοινού Έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων ξενοδοχοϋπαλλήλων του Νομού Ηλείας.
Οι εργαζόμενοι προσκλήθηκαν σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση μετά από πρόκληση του Σωματείου Εργαζομένων εις Τουριστικές Επιχειρήσεις Κάστρου και Περιφερείας και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Εργαζομένων Επισιτισμού Νομού Ηλείας.
     Οι διαδικασίες τις Γενικής Συνέλευσης άρχισαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα παρουσία αρκετών μελών των σωματείων και σύσσωμων των Διοικητικών Συμβουλίων τους καθώς επίσης και παρουσία των προέδρων των Εργατικών Κέντρων Αμαλιάδας και Πύργου Νατάσσα Παναγιωταρά και Νίκου Ορφανού αντίστοιχα.
     Τα δύο Σωματεία συγκάλεσαν από κοινού Έκτακτη Γενική Συνέλευση λόγω της απόλυσης 15 συναδέλφων τους από μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα του νομού η οποία τους αντικατέστησε από εταιρεία εργολάβων.
     Κατά την διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης έγιναν τοποθετήσεις επί του θέματος από τους απολυμένους ξενοδοχοϋπάλληλους, αλλά και από άλλους εργαζόμενους καθώς επίσης και από τους προέδρους των Εργατικών Κέντρων του νομού και τους προέδρους των δύο Σωματείων Ζωή Τσάση και Παναγιώτη Κατσικά.
     Μετά από δίωρη διαβούλευση αποφασίστηκε άμεσα η πραγματοποίηση από μία σειρά ενεργειών και κινητοποιήσεων με σκοπό την επαναπρόσληψη των απολυμένων ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...