Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Mε Βενιζέλο οι Μ.Κατρίνης, Ι.Κουτσούκος και Τ. Αντωνακόπουλος



Mε Βενιζέλο οι Μ.Κατρίνης, Ι.Κουτσούκος και Τ. ΑντωνακόπουλοςΤην υποστήριξή τους στον Ευάγγελο Βενιζέλο εκφράζουν οι Ηλείοι βουλευτές  Μιχάλης Κατρίνης, Ιωάννης Κουτσούκος και Τάκης Αντωνακόπουλος, υπογράφοντας την υποψηφιότητά του γιά την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου, σύμφωνα με πληροφορίες του www.Iliaoikonomia.gr, στηρίζει και ο πρώην βουλευτής Ιωάννης Ζαφειρόπουλος, o οποίος στην πιθανή περίπτωση εκλογής Βενιζέλου, θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Νομό Ηλείας.
Πληροφορίες θέλουν τον βουλευτή Ηλείας Τάκη Δημητρουλόπουλο να πηγαίνει με το νέο κόμμα που ιδρύει ο Χάρης Καστανίδης. Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν είναι μεταξύ αυτών που υπέγραψαν την στήριξη της υποψηφιότητα Βενιζέλου.
iliaoikonomis.gr

1 σχόλιο:

stduce@gmail.com είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΤΕ Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΣΤΟ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.DUCE-7.

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...