Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός - Ενδείξεις σοβαρής επιδείνωσης το Σαββατοκύριακο


Συνεχίζεται ο άστατος καιρός - Ενδείξεις σοβαρής επιδείνωσης το ΣαββατοκύριακοΔεν αλλάζει κάτι στην εξέλιξη του καιρού και το δεύτερο μισό της εβδομάδας, όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενη πρόγνωση, διατηρείται ο άστατος καιρός μέχρι και την Παρασκευή
9 Μαρτίου με κατά διαστήματα μπόρες, τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Λόγω των νοτιάδων θα σημειωθεί μεταφορά αφρικάνικης σκόνης οπότε και θα παρατηρηθεί το γνωστό φαινόμενο των λασποβροχών. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν την Πέμπτη 8/3 σε σχεδόν θυελλώδεις 7 και πιθανό στο Ιόνιο θυελλώδεις 8 μποφόρ από νοτιοανατολικές διευθύνσεις.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο την Πέμπτη 8/3 & την Παρασκευή 9/3, μέγιστες τιμές 17 με 18, πιθανό τοπικά 19 βαθμούς Κελσίου.
Ενδείξεις για σοβαρή επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο 10-11/3 και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως από την Κυριακή, εξέλιξη την οποία θα δούμε σε επόμενη πρόγνωση.
Επιμέλεια πρόγνωσης καιρού για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
  • 07/03/2012 - 08:02
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...