Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα επεισόδια της παρέλασης

Για διατάραξη κοινής ειρήνης κι αντίσταση κατά της αρχής

Στον εισαγγελέα Ρόδου πρόκειται να προσαχθούν σήμερα, δύο άτομα που συνελήφθησαν για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην διάρκεια της παρέλασης για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, σήμερα στη Ρόδο.

Στο τμήμα Ασφαλείας Ρόδου, προσήχθησαν συνολικά οκτώ άτομα από τα οποία τελικά κρατήθηκαν δύο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για διατάραξη κοινής ειρήνης και αντίσταση κατά της αρχής.

Έξω από το Τμήμα Ασφαλείας Ρόδου, αμέσως μετά τις προσαγωγές, συγκεντρώθηκαν δεκάδες Ροδίτες, απαιτώντας την απελευθέρωση των νεαρών. Ομάδα αγανακτισμένων πολιτών, είχε διακόψει νωρίτερα την παρέλαση για τον εορτασμό της Ενσωμάτωσης, απαιτώντας να φύγουν από την εξέδρα των επισήμων οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, γεγονός τελικά που έγινε κάτω από αυτή την πίεση.

Η παρέλαση, συνεχίστηκε χωρίς του εκπροσώπους της πολιτικής, ενώ στο τέλος μια ομάδα πολιτών «πολιόρκησε» το κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου βρίσκονταν οι πολιτικοί, χωρίς περαιτέρω συνέχεια.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...