Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Απίστευτα σκηνικά σε συναυλία του Νταλάρα


Πέταγαν καρέκλες, γιαούρτια, νερό, τον έβριζαν και του κουνούσαν ευρώ

Λίγες ημέρες μετά την «θερμή» υποδοχή πολιτών σε συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στη Νίκαια, ακολούθησε απόψε ακόμα ένα παρόμοιο περιστατικό, αυτή τη φορά στο Ίλιον.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο τραγουδιστής δέχτηκε αποδοκιμασίες στο κλειστό γυμναστήριο «Γ.Κακούρης» καθώς άτομα από το πλήθος του πέταγαν καρέκλες, γιαούρτια, νερό, τον έβριζαν και του κουνούσαν ευρώ.

Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Νταλάρας συνέχισε κανονικά τη συναυλία του ενώ ανέφερε: «Είστε καλοδεχούμενοι στις εκδηλώσεις μας και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια μου και εσείς που δεν σας αρέσουν».
newsbeast

1 σχόλιο:

stduce@gmail.com είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ ΑΠΟΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΑΛΑΡΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΦΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΩΓΟΥ.ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ!!!!!!

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...