Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΣΟΚ: Ρωσίδα 21 ετών με aids σκορπούσε το θάνατο σε οίκο ανοχής της Αθήνας!

ΣΟΚ: Ρωσίδα 21 ετών με aids σκορπούσε το θάνατο σε οίκο ανοχής της Αθήνας!Επείγουσα ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ, με την οποία ζητά απο τους πολίτες που επισκέφτηκαν συγκεκριμένο οίκο ανοχής στην Αθήνα, να κάνουν εξετάσεις για AIDS.

Ο οίκος βρίσκεται επί της οδού Αχαρνών και Φωκαίας 22 Β στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος στην Αθήνα κι εκεί δούλευε οροθετική Ρωσίδα ιερόδουλος.
Κατά την διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιούν για τους λαθρομετανάστες σε οίκους ανοχής, οι υπεύθυνοι του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εντόπισαν μια Ρωσίδα 21 ετών φορέα του Aids. Η κοπέλα δεν έφερε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα αλλά ούτε και του υγειονομικού ελέγχου, ως όφειλε.
Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ διαπίστωσαν ότι είναι φορέας καθώς πραγματοποίησαν το άμεσο τεστ (rapid test) και στη συνέχεια τη συνέλαβαν.
Σύμφωνα με τους ειδικούς των Κινητών Μονάδων του ΚΕΕΛΠΝΟ, παρά το γεγονός ότι η HIV λοίμωξη που προκαλεί το AIDS ανακόπτεται με τη χρήση προφυλακτικού κατά τη σεξουαλική επαφή, οι σεξουαλικές επαφές των επισκεπτών των οίκων ανοχής οίκους ανοχής γίνονται κατά κόρον χωρίς προφυλακτικό.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ ζητεί από τους πολίτες που είχαν απροφύλακτη σεξουαλική επαφή στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής κατά τους τελευταίους 6 μήνες να επικοινωνήσουν για οδηγίες:
• στην Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
• στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210-5212054
Αναφορικά με γενικές πληροφορίες για την HIV λοίμωξη οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται επίσης στα εξής:
• Τηλεφωνικό Κέντρο ΚΕΕΛΠΝΟ : 210-5212000- www.keelpno.gr
• Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail) : info@keelpno.gr
• ΚΕΕΛΝΠΟ Θεσσαλονίκης: 2310- 243363/229139
• Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
• Γραμμή για τη Δημόσια Υγεία ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Επιχειρήσεων): 210-5212054
tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...