Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΑΣΟΚ: Σάλπισμα νίκης από τους ετεροδημότες

  • 27/04/2012 - 19:55
PASOKeterodimotes2Δελτίο Τύπου
Σάλπισμα νίκης του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές έστειλαν οι Ηλείοι ετεροδημότες της Αθήνας στην προχθεσινή κοινή συγκέντρωση- ομιλία των υποψηφίων βουλευτών του

PASOKeterodimotes1
PASOKeterodimotes4νομού μας. Η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Ιμπεριαλ στην πλατεία Καραϊσκάκη αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες συμπατριώτες μας που γέμισαν ασφυκτικά και τους γύρω χώρους στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου.
PASOKeterodimotes3Ήταν μια συγκέντρωση που επιβεβαιώνει τη συσπείρωση των φίλων του ΠΑΣΟΚ όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, αλλά και το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ηλεία. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο γραμματέας της Ν.Ε Γιάννης Αργυρόπουλος κάλεσε τους Ηλείους της Αθήνας σε συστράτευση και αγώνα μέχρι την ημέρα των εκλογών, επισημαίνοντας το διακύβευμα αυτής της αναμέτρησης που δεν είναι άλλο από τη σωτηρία της πατρίδας μας .
Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι βουλευτές που πήραν το λόγο τόνισαν ότι για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων μετά τις εκλογές και αυτό θα συμβεί εφ’ όσον το ΠΑΣΟΚ αναδειχθεί πρώτο κόμμα. Παράλληλα τεκμηρίωσαν με επιχειρήματα ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε ασφαλή μονοπάτια και να διασφαλίσει τη σταθερότητα και ένα καλύτερο μέλλον για τον ελληνικό λαό.
Το λόγο πήραν κατά αλφαβητική σειρά οι κ.κ Τάκης Αντωνακόπουλος, Αντώνης Βούρτσης, Μιχάλης Κατρίνης, Γιάννης Κουτσούκος, Μαρία Πετραλιά, Αγγελική Πολυζωγοπούλου, Δημήτρης Ψευδός, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και η κ. Μάγδα Ψαρρού.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρωην υφυπουργός Δημήτρης Γεωργακόπουλος, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Χρονόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αττικής Κώστας Μανιάτης, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Θοδωρής Σαρρής, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Δημητρα Λοίζου και Νώντας Κούκος, ο γραμματέας της Π.Ε Βασίλης Χαραλαμποπουλος, ο επίκεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο υποψήφιος της Β’ Αθηνών Λάμπης Σοφιανόπουλος που κατάγεται από την Αρχαία Πίσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...