Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Π. Καμμένος από τον Πύργο: "Το αύριο ανήκει στους Ανεξάρτητους Έλληνες"

kammenos1aΙδιαίτερα αιχμηρός για την Μνημονιακή πολιτική που ακολουθούν τα δύο μεγάλα κόμματα, κάνοντας λόγο ακόμα και για «προδότες της πατρίδας», ήταν κατά τη διάρκεια
της προεκλογικής περιοδείας του, στον Πύργο ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος.

kammenos2kammenos3Έτυχε θερμής υποδοχής από τους υποψηφίους και τους υποστηρικτές του κόμματος του το μεσημέρι της Παρασκευής μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Μόλις έφτασε περιηγήθηκε στην κεντρική πλατεία χαιρέτισε τους θαμώνες των καφετεριών και έπιασε ολιγόλεπτη συζήτηση με αρκετούς από αυτούς. Περισσότερος κόσμος περίμενε τον κ. Καμμένο έξω από το Δημαρχείο που τον υποδέχθηκαν με παρατεταμένο χειροκρότημα.
kammenos4Όπως ανέφερε από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είναι απόλυτα κατανοητό στον ελληνικό λαό ότι είναι δυο κόμματα που συγκυβερνούν και επιθυμούν να συνεχίσουν να συγκυβερνούν εκτελώντας την πολιτική της τρόικας και συνεπώς των πιστωτών, ενώ προέβλεψε ότι η χώρα θα οδηγηθεί και στο Μνημόνιο ΙΙΙ το οποίο όπως επισήμανε θα είναι και το μνημόσυνο της Ελληνικής οικογένειας, καθώς εντός του Ιουνίου αναμένονται να υπάρξει και νέα μείωση μισθών και συντάξεων καθώς πρέπει να συγκεντρωθούν 11 δις.
«Η λύση καταρχήν δεν είναι να συνεχίσουμε να βάζουμε ποιο βαθιά τα δεσμά της πατρίδας μας και να υποθηκεύουμε το μέλλον των παιδιών μας. Η λύση είναι πρώτα απ όλα να τους πούμε ότι αυτός εδώ ο τόπος δεν παραδίδει την εθνική του κυριαρχία… Δεν  γίνεται να παραδώσουμε τον πλούτο μας, είτε αυτός λέγεται φυσικός, ορυκτός πλούτος, είτε ιδιοκτησία, είτε δημόσια περιουσία…» υπογράμμισε ο Π. Καμμένος επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε και η κατάσχεση της πρώτης κατοικίας
«Πριν από μια βδομάδα το αφεντικό του κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, ο κ. Τόμσεν ανακοίνωσε πως θα κατάσχεται η πρώτη κατοικία. Θέλουν να πάρουν την ιδιωτική περιουσία και ήδη έχουν αρχίσει να συμφωνούν και θα τελειώσουν μέχρι των Ιούνιο, την παραχώρηση των εγγυήσεων της Αγροτικής Τράπεζας. Αυτό ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Ηλεία. Το 70% της αγροτικής γης της πατρίδας μας είναι υποθηκευμένο. Εάν το πάρουν με το αγγλικό δίκαιο οι ξένες τράπεζες θα δημεύσουν την αγροτική γη και παράλληλα με τον διατροφικό κώδικα θα απαγορεύεται και η σπορά.…».
Η νέα τάξη πραγμάτων είναι γεγονός, υπογράμμισε ο Π. Καμμένος υποστηρίζοντας ότι «το πρόβλημα είναι στους άνω των 60 ετών που επιμένουν ότι γεννήθηκαν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ» επισημαίνοντας ότι δεν θα υπήρχε περίπτωση ούτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά ούτε και ο Ανδρέας Παπανδρέου να παρέδιδαν την Εθνική κυριαρχία της χώρας.
Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» αναφέρθηκε και στα εκβιαστικά  ψευτοδίλημμα που θέτουν τα δύο μεγάλα κόμματα, προκειμένου να πάρουν κάποιες ψήφους, ενώ αναφορικά με το θέμα της συνεργασίας επανέλαβε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο επισημαίνοντας «Εάν θέλουν να έρθουν μαζί μας, εμείς θα καταθέσουμε τις προγραμματικές μας δηλώσεις στη βουλή όπως προβλέπεται από το  σύνταγμα, όταν θα μας δώσει την εντολή ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτονομία και εν συνεχεία θα τους καλέσουμε να ψηφίσουν το πρόγραμμα μας. Το πρόγραμμα μας φτιάχτηκε απ’ όλους μας και όχι από κάποια διαφημιστική…»
Κλείνοντας ο Π. Καμμένος ζήτησε από τους Ηλείους ψηφοφόρους να αγκαλιάσουν τους υποψηφίους του συνδυασμού του, που δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί «Στις εκλογές υπάρχει πιθανότητα να μας κάνουν νοθεία, έχουν λυσσάξει, πρέπει να είστε όλοι στα εκλογικά κέντρα, να μην υπάρχει εκλογικό τμήμα χωρίς άνθρωπο. Να έχουμε αποτελέσματα και να φεύγουμε τελευταίοι. Θα παιχτούν πολλά. Το αύριο ανήκει στους Ανεξάρτητους Έλληνες»
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...