Οικολόγοι Πράσινοι: Συνομιλία με τους πολίτες

OIKOLOGOIPRASINOI
Δελτίο Τύπου
Εντείνουν τον προεκλογικό τους αγώνα οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ διεκδικώντας αυτή τη φορά με μεγάλες πιθανότητες την είσοδό τους στην Ελληνική Βουλή
σε συνέχεια των επιτυχιών τους στις Ευρωεκλογές και της Περιφερειακές Εκλογές όπου κατάφεραν να εκλέξουν αντιπροσώπους. Ιδιαίτερα μετά την ευνοϊκή απήχηση που είχε η παρουσία των δύο εκπροσώπων τους, Γιάννας Κοντούλη και Γιάννη Παρασκευόπουλου, στη ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ συνέντευξη που οργάνωσαν την περασμένη Τετάρτη στο Ζάππειο, οι θέσεις των οικολόγων πράσινων γίνονται γνωστές στο ερύ κοινό και αποδεκτές από ευρύτερο κύκλο ψηφοφόρων που ως τώρα τους αντιμετώπιζαν με επιφύλαξη.

Στην Ηλεία συνεχίζονται οι εξορμήσεις των υποψηφίων και μελών του κόμματος σε πόλεις και χωριά και οι πολίτες τους υποδέχονται με φιλικά αισθήματα και συνομιλούν μαζί τους για τις θέσεις και τις προτάσεις τους.
Ήδη έχουν προγραμματισθεί δύο δημόσιες συναντήσεις με πολίτες, η πρώτη θα γίνει στα Λεχαινά την ερχόμενη Δευτέρα 30 Απριλίου και η δεύτερη στον Πύργο την Τετάρτη 2 Μαίου.
 Επίσης θα στηθούν περίπτερα στις μεγάλες πόλεις του νομού και θα μοιρασθεί ενημερωτικό υλικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ