Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Έκρηξη στο γραφείο του Σημίτη - Κινδύνεψε στον κάτω όροφο η βουλευτής Δ. Αυγερινοπούλου (Νεότερη ενημέρωση 22:02 - video)

simitis4Ισχυρές εκρήξεις πριν από λίγο στο γραφείο του Κώστα Σημίτη στην οδό Ακαδημίας 35 στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ακούστηκαν συνολικά τρεις
εκρήξεις.
Στο κτίριο βρισκόταν εκείνη την ώρα η βουλευτής Επικρατείας Διονυσία Αυγερινοπούλου, με συνεργάτες της, που τελικά πριν απο λίγο κατέβηκαν απο το κτίριο εμφανώς σοκαρισμένοι.
Οι πρώτες πληροφορίες δεν αναφέρουν κάποιο τραυματισμό, όμως πριν απο λίγο έφτασαν εκεί δυναμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.
Νεότερη ενημέρωση 21:20
Σύμφωνα με το Newsit.gr από την έκρηξη προκλήθηκε μεγάλη πυρκαγιά και οι 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα που έχουν σπεύσει στο σημείο προσπαθούν να την θέσουν υπό έλεγχο, πριν επεκταθεί σε παρακείμενα κτίρια.

Εξαιτίας της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει, δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί εάν πρόκειται για έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού ή για γκαζάκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε κανένα προειδοποιητικό τηλεφώνημα για την τοποθέτηση βόμβας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στους κάτω ορόφους υπήρχαν εργαζόμενοι, αλλά η πυροσβεστική δεν χρειάστηκε να τους απεγκλωβίσει.
Νεότερη ενημέρωση 22:02
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ilialive.gr, η βουλευτής Επικρατείας από την Ηλεία, Διονυσία Αυγερινοπούλου, φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι από θραύσματα γυαλιών που έσπασαν κατά την έκρηξη. Μικροτραυματισμούς έχουν υποστεί και άλλα άτομα που βρίσκονταν στο γραφείο της, ενώ πρόβλημα με την ακοή αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι στον ίδιο χώρο, λόγω των ισχυρών εκρήξεων.
Οι εκρήξεις με βάση τις ίδιες πηγές ήταν διαδοχικές, σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις πέντε τον αριθμό μέσα σε περίπου εννέα λεπτά.

Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...