Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

“Όχι” ΕΠΟ σε Παναθηναϊκό – Προ των πυλών ο αποκλεισμός


Η ομοσπονδία απέρριψε το αίτημα των “πρασίνων” για παράταση της υπόθεσης του στην Ουέφα και σε συνδυασμό με την απόφαση των παλαιμάχων να σταματήσουν τις επαφές με τους μετόχους ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος. Η σφοδρή επίθεση του Τζίγγερ στον Βγενόπουλο και η απάντηση του “Mr Mig”.

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» την Δευτέρα έστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ βάσει της οποίας ζητούσαν να εκφραστεί στην ΟΥΕΦΑ, η επιθυμία να λάβουν μία παράταση μέχρι τον επόμενο μήνα, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο και να βρουν λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Η απάντηση όμως που έλαβαν από το Γουδί ήταν αρνητική, με αποτέλεσμα και οι τελευταίες ελπίδες για την αναστολή της τιμωρίας για έναν χρόνο να εξατμίζονται.

Παράλληλα και οι μοναδικοί άνθρωποι που προσπαθούσαν να βρουν λύση σταμάτησαν τις προσπάθειες.Στο Δ.Σ. των παλαιμάχων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης αποφασίστηκε να σταματήσουν οι συζητήσεις με τους μεγαλομετόχους, καθώς κρίθηκε πως το κλίμα που έχει δημιουργηθεί δεν επιτρέπει περαιτέρω συζητήσεις και διαπραγματεύσεις .

Νωρίτερα οι παλαίμαχοι είχαν συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αλλά οι επαφές τους στάθηκαν άκαρπες, ενώ αρνητικοί να βάλουν χρήματα ήταν τόσο ο Αδαμάντιος Πολέμης όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Επειδή μιλάμε για Παναθηναϊκό δεν έλειπαν και οι εσωτερικές διαμάχες και αιχμές. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στην ιστορία της ΓΗΠΕΛ και επιτέθηκε στον Ανδρέα Βγενόπουλο κάνοντας λόγο για κλίμα ομηρίας και τρομοκρατίας, ενώ κάλεσε και τους υπόλοιπους μετόχους να αποχωρήσουν για να ευδοκιμήσουν νέες προσπάθειες.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος απάντησε μέσω κύκλων χαρακτηρίζοντας ανακρίβειες όσα ειπώθηκαν απο την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Ο Mr MIG έλεγε στο περιβάλλον του ότι το θέμα είχε συζητηθεί στο ξενοδοχείο Plaza από το 2010 αλλά δεν έγινε γνωστό αφού ήταν από την άλλη πλευρά της σελίδας και όχι σε αυτήν της περίφημης φωτογραφίας, ενώ τόνιζε πως η αλήθεια θα φανεί στα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα, αυτός που θα κληθεί να καταθέσει για να φανεί ποια είναι η αλήθεια είναι ο Νικόλας Πατέρας, αφού τα έγγραφα δεν είναι επίσημα και ο μοναδικός παρόντας στη συζήτηση ήταν ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Επίσης, αυτό που σχολιάστηκε αρνητικά είναι πως το σημείο που τονίζει ο Τζίγκερ ότι η Διπλή Ανάπλαση είχε την έγκριση όλων των μετόχων και των εκτελεστικών οργάνων της ΠΑΕ, δεν ισχύει, αφού ο Γιάννης Ξυλάς, μέλος του ΔΣ της ΓΗΠΕΛ, είχε εκφράσει μέσω επιστολών τις αντιρρήσεις του και είχε ζητήσει ενημέρωση για μία σειρά ζητημάτων.

Τέλος, αναφορικά με την κατηγορία που προσάπτει ο Τζίγγερ σχετικά με τη στάση του Mr MIG για τα επεισόδια του ντέρμπι, ο Βγενόπουλος σημείωνε ότι η δήλωση που έκανε ήταν όταν προσέρχονταν στο ΟΑΚΑ και μόλις είχε ενημερωθεί για τα όσα είχαν συμβεί πριν τη σέντρα, με τα λεγόμενα του να καλύπτουν όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. 


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...