Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Βαλένθια καλεί… Ερνέστο!

Σφάζονται στην Ισπανία για τον Βαλβέρδε

Οι φημολογίες περί ενδιαφέροντος αρκετών ισπανικών ομάδων για τον Ερνέστο Βαλβέρδε συνεχίζονται! Τις τελευταίες ώρες ο τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται να αποτελεί διακαή πόθο των διοικούντων την Βαλένθια για να καλύψουν το κενό που θα αφήσει στον πάγκο της ομάδας, ο Ουνάι Έμερι που θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες έχει κερδίσει αρκετούς πόντους έναντι των άλλων διεκδικητών του πάγκου των «νυχτερίδων» μετά την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου στην Ελλάδα αλλά και των εμφανίσεων που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ που συμμετείχαν.

Στα θετικά της επιλογής «Βαλβέρδε» οι άνθρωποι της Βαλένθια τοποθετούν και τις εμπειρίες που έχει ο τεχνικός του Ολυμπιακού από θητείες σε ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο του πέρασμα από τη Βιγιαρεάλ δεν ήταν καθόλου καλό.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Βαλβέρδε γνωρίζει πως αποτελεί στόχο της ομάδας του Λεβάντε ενώ έχει προβάδισμα έναντι των άλλων επιλογών για τον πάγκο, δηλαδή, των Λοράν Μπλαν και Ντιντιέ Ντεσάν…

Θυμίζουμε ότι η Βαλένθια βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς το συμβόλαιο του Ουνάι Έμερι, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, τελικά δεν θα ανανεωθεί.

Πρόκειται για μια ομάδα που έχει και το όνομα να προκαλέσει το ενδιαφέρον του τεχνικού του Ολυμπιακού, όπως και το ρόστερ αλλά και την οικονομική δυνατότητα να τον δελεάσει. Το κακό πάντως για την ελληνική ομάδα είναι ότι ο… χορός των ομάδων-μνηστήρων του Βαλβέρδε άρχισε νωρίς!

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...