Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Απόπειρα αυτοκτονίας στα Χανάκια: 36χρονη γυναίκα πήδηξε από γέφυρα στην Εθνική


autoktonia_xan1Παραλίγο τραγωδία λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή των Χανακίων στη γέφυρα της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου. Νεαρή γυναίκα πήδηξε από τη γέφυρα
της  εθνικής στο δρόμο που οδηγεί προς τη Μυρτιά. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η γυναίκα έχει τραυματιστεί αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.
autoktonia_xan2_1Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου που περιπολούσαν στην περιοχή, αντιλήφθηκαν κινούμενοι στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς την Πάτρα, στην απέναντι πλευρά του δρόμου και πίσω από τα κιγκλιδώματα της γέφυρας να βρίσκεται μια νεαρή γυναίκα.
Προχώρησαν λίγα μέτρα και μόλις ο δρόμος άδειασε έκαναν αναστροφή για να πλησιάσουν τη γυναίκα. Πριν προλάβουν όμως και ενώ αυτή είχε πλάτη προς αυτούς, την είδαν να πηδά στο κενό. Αμέσως κατέβηκαν στο σημείο που είχε πέσει και είδαν πως η κοπέλα ήταν ζωντανή, αλλά χτυπημένη στα πόδια, χωρίς να μιλά, αλλά έχοντας τις αισθήσεις της.
Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε την γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Πύργου.
Νεότερη ενημέρωση 20:22
Από την Αμαλιάδα κατάγεται η 36χρονη γυναίκα που βούτηξε στο κενό μπροστά στα έκπληκτα μάτια αστυνομικών, νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης. Η γυναίκα άγνωστο πως έφυγε πεζή από το σπίτι στην Αμαλιάδα και έφτασε έως τα Χανάκια. Εκεί σταμάτησε στη γέφυρα και για αρκετή ώρα φαίνεται πως σκεπτόταν τι θα κάνει.
Κάποια στιγμή πέρασε από την εξωτερική πλευρά των κιγκλιδωμάτων και έκανε βουτιά στο κενό. Έπεσε όμως με τα πόδια και ευτυχώς τραυματίστηκε μόνο στα κάτω άκρα. Μετά τις εξετάσεις παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...