Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ματσάρα στην Τρίπολη - Ατρόμητη πρόκριση στον τελικό με Μήτρογλου


Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 2-2 | Highlights από VideoStarsΜετά από ένα εκπληκτικό ματς που η πρόκριση άλλαξε τρεις φορές χέρια, ο Ατρόμητος πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου. Ο Αστέρας Τρίπολης που έπαιζε από το 6ο λεπτό με 10 παίκτες, ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1, προηγήθηκε με 2-1 αλλά ο Μήτρογλου είπε και πάλι την τελευταία λέξη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Το ματς στην Τρίπολη είχε εκπληκτική εξέλιξη. 2 αποβολές, 4 γκολ, μεγάλες ευκαιρίες και τελικό νικητή τον Ατρόμητο που πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρόκριση στον τελικό, χάρη στα εκτός έδρας γκολ.


Η εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Τρίπολη δεν βοήθησε τον Αστέρα αφού ο αγώνας ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μπαρτολίνι έκανε το λάθος, ο Τάτος έβγαινε μόνος του απέναντι στον Μπαντή και ο κεντρικός αμυντικός των Αρκάδων τον ανέτρεψε. Ο Κάκος σωστά του έδειξε την κόκκινη κάρτα.
 
Το αριθμητικό πλεονέκτημα βοήθησε τον Ατρόμητο να επιβάλει το ρυθμό του και στο 15ο λεπτό ο Μήτρογλου πάσαρε στον Τάτο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.
 
Ο Αστέρας ήθελε δύο τέρματα, έπαιζε με 10 παίκτες αλλά αυτό δεν τον λύγισε. Στο 19' ο Ναβάρο κέρδισε πέναλτι και 2 λεπτά αργότερα ο Ροζέριο Μάρτινς έφερε το ματς στα ίσα.
 
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ψάχνουν και το δεύτερο γκολ. Στο 40' ο Ράγιος έχασε σπουδαία ευκαιρία και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.
 
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον Αστέρα. Ο Φυτανίδης έκανε λάθος διώξιμο, ο Περόνε πάσαρε στον Ναβάρο και ο Ισπανός έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.
 
Ο Δώνης έριξε όσα όπλα είχε στη διάθεση του στο ματς, έκανε πολύ επιθετικό το σχήμα του και ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του. Στο 62' ο Μήτρογλου έχασε μεγάλη ευκαιρία και 3 λεπτά αργότερα τον μιμήθηκε ο Τάτος.
 
Στο 71ο λεπτό ο Πουλίδο έκανε ολέθριο λάθος, πάσαρε ουσιαστικά στον Μήτρογλου και ο διεθνής επιθετικός δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-2.

Ο Αστέρας πάλεψε αλλά δεν είχε άλλες δυνάμεις και έτσι ο Ατρόμητος κράτησε την ισοπαλία. Στο 96' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Σκόνδρας αλλά αυτό δεν άλλαξε κάτι στο ματς.
 
Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πουλίδο (86' Σολάκης), Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Ράγιος, Ναβάρο, Ροζέριο (78' Φρανκού), Περόνε (63' Μπρέσκα).

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τόμας, Γιαννούλης (53' Επστάιν), Ιγκλέσιας (59' Πίτου Γκαρσία), Σφακιανάκης (71' Αναστασάκος), Δημούτσος, Μπρίτο, Τάτος, Μήτρογλου.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...