Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αμαύρωσαν με τα επεισόδια τον τόπο της τραγωδίας - Προσπάθειες να επανέλθει ο κόσμος στην πλατεία - Τραυματίστηκε γυναίκα δημοσιογράφος

- Οι κουκουλοφόροι προσπάθησαν να σπάσουν τις τζαμαρίες του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία
- Εκατοντάδες πολίτες βρίσκονται πάνω στην πλατεία Συντάγματος ως φόρο τιμής στον 77χρονο
- Έρευνα διατάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ για τον τραυματισμό της δημοσιογράφου
- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στην Πλατεία Συντάγματος από απλούς ανθρώπους, νέους, ηλικιωμένους και οικογενειάρχες για να τιμήσουν τον 77χρονο συνταξιούχο που έδωσε τέλος στη ζωή του μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων πολιτών.

Αλλά και αυτή την εικόνα του απογεύματος, τώρα το βράδυ κάποιοι αποφάσισαν να την αμαυρώσουν με επεισόδια, πέτρες, νεράντζια και φυσικά μολότοφ. Τα επεισόδια πήραν γρήγορα έκταση, αλλά τα ΜΑΤ με επιχείρηση που έκαναν, έδιωξαν όλον τον κόσμο από την πλατεία.

Έγιναν κάποιες προσπάθειες από τον κόσμο να επανέλθει στο σημείο και προκλήθηκαν μικροσυμπλοκές, που είχαν σαν αποτέλεσμα μία δημοσιογράφος να τραυματιστεί και να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Φωτογραφία από τη διακομιδη της δημοσιογράφου στο νοσοκομείο

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Μία ομάδα νεαρών ξαφνικά έκλεισε τη Λεωφόρο Αμαλίας και κινήθηκε προς το Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη και άρχισαν να πετούν πέτρες και νεράτζια προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, που παρατηρούσαν την κατάσταση διακριτικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΕΝΤΑΣΗΣ


Η ένταση συνεχίστηκε με μία ομάδα νεαρών να πετάει προς τις δυνάμεις της αστυνομίας βόμβες μολότοφ και φυσικά τα ΜΑΤ να απαντούν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Η ομάδα των κουκουλοφόρων κατηφόρισε τότε και στο στόχαστρό τους βρέθηκε το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, το οποίο δεν είχε μέχρι εκείνη την ώρα κατεβασμένα τα ρολά. Οι αστυνομικοί κυνήγησαν τους κουκουλοφόρους με δακρυγόνα και τελικά δεν προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο ξενοδοχείο.




Τα ΜΑΤ με μία μεγάλη επιχείρηση κατάφεραν να περικυκλώσουν όλη την πλατεία Συντάγματος και με ρίψη χημικών ακόμα και στα σκαλιά του Μετρό που ήταν ανοιχτό, κατάφεραν να "καθαρίσουν" την πλατεία, με αποτέλεσμα ο περισσότερος κόσμος να βρίσκεται τώρα στην Ερμού.


Νωρίτερα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του NewsIt το κλίμα ήταν ειρηνικό.




Από νωρίς τριγύρω από το σημείο της αυτοκτονίας επικρατεί το αδιαχώρητο από κόσμο που έχει συγκεντρωθεί στο σημείο ως ένδειξη σεβασμού στον 77χρονο συνταξιούχο.



Στα "πηγαδάκια" των συγκεντρωμένων κυριαρχεί το θέμα της κρίσης και των συνεπειών της, οι οποίες ήταν αυτές που κυριολεκτικά όπλισαν το χέρι του 77χρονου άντρα.

Οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας» οργάνωσαν το απόγευμα την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής και την αφιερώνουv στον 77χρονο.
newsit

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...