Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πρώτο τεστ ενόψει Euro – Ελλάδα-Σλοβενία (21:30)


Τις δυνάμεις της και το επίπεδο ετοιμότητας της δοκιμάζει η Εθνική μας ομάδα κόντρα στην Σλοβενία, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους.

Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα καθώς θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του λίγες βδομάδες πριν ξεκινήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα αφήσει εκτός για προληπτικούς λόγους τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Φωτάκη.

Ο Χαλκιάς με τον Σηφάκη διεκδικούν τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χολέμπας. Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Μανιάτης, ενώ η τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Νίνη, Γκέκα και Σαμαρά.

Όσον αφορά τους Σλοβένους, ο Σλάβισα Στογιάνοβιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους: Χαντάνοβιτς, Μπρέτσκο, Σέζαρ, Σούλερ, Τζόκιτς, Ραντοσάβλεβιτς, Μάτις, Λούμπιανκιτς, Μπίρσα, Ίλισιτς, Μάταβζ.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...