Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Γαλάζιες Σημαίες σε όλες τις ακτές του Ομίλου Aldemar

OlympianVillageΟι παραλίες των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του Ομίλου Aldemar: Καβουράκια στη Ρόδο, Σκαφιδιάς στην Ολυμπία και οι 2 ακτές του Αγίου Γεωργίου στη Χερσόνησο
της Κρήτης βραβεύτηκαν για 14η χρονιά, με τη γαλάζια σημαία, σύμβολο ποιότητας που απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς.

Με την απονομή της γαλάζιας σημαίας πιστοποιείται ότι οι παραλίες των ξενοδοχείων της Aldemar Hotels & Spa πληρούν τα κριτήρια που σχετίζονται με την ποιότητα των νερών κολύμβησης (με δειγματοληπτικές μετρήσεις), την περιβαλλοντική διαχείριση (καθαρισμός των ακτών, τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων, εγκαταστάσεις υγιεινής), την ασφάλεια – ναυαγοσωστική και την περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση.

Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι ένας από τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Μare Verde, του Ομίλου, το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε με την αργυρή διάκριση από τον Εθνικό Δείκτη Κοινωνικής Ευθύνης CRIndex.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...