Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

"Μάγεψε" ο Oscar de los Reyes στο "Κάστρο" (photos & video)


oscar1Σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά, ο εξαιρετικός χορευτής του Flamenco, Oscar de los Reyes, μάγεψε με το μοναδικό ταλέντο του το κοινό της Ηλείας που αγαπά το χορό.
Στον πάντα δροσερό κήπο του "Κάστρου" στον Αγ. Ανδρέα το κοινό απόλαυσε το βράδυ της Δευτέρας μοναδική χορευτική παράσταση με τίτλο «Aladoalado» που διοργάνωσε η Σχολή Χορού «Χοροκίνηση» στον Πύργο.

Ο Oscar de los Reyes, ο πρώτος χορευτής του espectaculo ''Bailaor'' του Antonio Canales επί σκηνής με την χορευτική του δεινότητα έκανε τους θεατές να ξεσπάσουν αρκετές φορές σε δυνατά χειροκροτήματα, ενώ δίπλα του βρέθηκε η επίσης μοναδική Ελένη Γιαννοπούλου που ξεχώρισε για το πάθος, την αφοσίωση και την τεχνική της.

Το χορευτικό δίδυμο πλαισίωσαν στο τραγούδι ο Bonela Hijo, o cantaor με τα περισσότερα βραβεία στο cante flamenco ενώ στην κιθάρα ο δεξιοτέχνης γεμάτος εκρηκτικότητα Luis el Salao που κάνει τη διαφορά με το τσιγγάνικο ταπεραμέντο του.

Ήταν πράγματι μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά στο υπέροχο περιβάλλον του Αγ. Ανδρέα και μπορείτε στο βίντεο που ακολουθεί να δείτε μερικές από τις όμορφες στιγμές της παράστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...