Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΧΩΡΙ ΜΑΣ

ΑΓΙΟΣ_ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ_Ο_ΑΘΩΝΙΤΗΣΣήμερα 4 ΙΟΥΛΙΟΥ είναι η παραμονή του πανηγυριού  του χωριού μας, η εκκλησία μας γιορτάζει
τον Αι Θανάση τον Αθωνίτης  ..
Ήδη πληροφορηθήκαμε ότι πολλοί Νιχωριτες αλλά και φίλοι αυτων θα επισκεφτούν το χωριό μας όπου εκεί θα παρευρεθεί να τιμήσει Τον Προστάτη Αγιο της εκκλησίας μας και του χωρίου μας .










Από νωρίς το απόγευμα θα γίνει μέγας εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεοχωριου  και θα ακολουθήσει λιτανεία της εικόνας του Αγίου μας υπό την συνοδεία της φιλαρμονικής Λεχαινών.















 Με τα το πέρας της λιτανείας της εικόνας στην κεντρική πλατεία μαθητές του σχολείου μας θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς








Την επόμενη ήμερα Πέμπτη 5-7-12 θα γίνει θεία λειτουργία και η κορύφωση του πανηγυριού θα γίνει το βράδυ στην πλατεία του χωριου όπου ο εκπολιτιστικός σύλλογος ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}  απ'οτι πληροφορήθηκα έχει ετοιμάσει μαι μουσικοχορευτική βραδυα με ζωντανή λαϊκή Ορχήστρα .
Εκεί θα γευτούμε την νόστιμη ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ την κρύα ΜΠΎΡΑ και ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΆ  .
Φυσικά θα υπάρχει και το ξεφάντωμα μέχρι το πρωί όπως πάντα .

Ως Νιχωριτης θα σας παρακαλούσα να παραβρεθούμε όλοι στο πανηγύρι του χωριού μας ...Ξέρω είναι δύσκολο επειδή είναι καθημερινή αλλά τέλος πάντων όποιος μπορει .
Θα σας θυμίσω λίγο από το περσινό πανηγύρι που φέτος πιστεύω θα είναι πιο συναρπαστικό επειδή ο κάθε συχωριανός το έχει μεγάλη ανάγκη ένεκα των περιστάσεων να ξεσκάσει .
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ VIDEO ΠΑΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΑΣ 
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/OyGF0zoqOmM" frameborder="0" allowfullscreen>iframe>
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/7Ms4PD6guto" frameborder="0" allowfullscreen>iframe>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...