Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Μουσική πανδαισία από Αρβανιτάκη – Στόκα


 Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας
Ένα μουσικό ταξίδι σε παλιά και νέα τραγούδια ήταν η μεγάλη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Μπάμπη Στόκα την Τετάρτη το βράδυ στο θέατρο Φλόκα . Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες πότε

ξεχωριστά και πότε μαζί επί σκηνής «άνοιξαν πανιά» χαρίζοντας, με τις σπουδαίες ερμηνείες τους, τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και πολλά αγαπημένα από το ελληνικό πεντάγραμμο .
Tο κοινό που ξεπέρασε τις 2500-300 έμεινε μαγεμένο απολαμβάνοντας την live εκτέλεση γνώριμων ήχων και στίχων . Συμμετείχε και αυτό «ζωντανά στο πρόγραμμα». Σιγοτραγούδησε, λικνίστηκε, χόρεψε και χειροκρότησε θερμά τα αγαπημένα του κομμάτια.
Το ταξίδι με την αύρα των επιτυχιών είχε αρκετούς «σταθμούς» . Ξεχώρισαν οι ερμηνείες των μεγάλων επιτυχιών του κάθε καλλιτέχνη . Γοήτευσαν όμως και αυτές από τις επιτυχίες των Πιξ-Λάχ που ερμήνευσαν καταπληκτικά τόσο οι δύο τους μαζί όσο φυσικά ο Μπάμπης Στόκας που αποτέλεσε βασικό μέλος του συγκροτήματος.
Το πέλαγος του ελληνικού τραγουδιού μεγάλο και οι δύο ερμηνευτές συνεπήραν το κοινό με εκτελέσεις τραγουδιών του Βαμβακάρη , του Μάλαμα του Λιδάκη , των αδερφών Κατσιμίχα . Το κοινό είχε ακόμα την ευκαιρία να ακούσει για πρώτη φορά μέρος από τις «δουλείες » των δύο που θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο.
Το αποκορύφωμα ήρθε στον τελευταίο «σταθμό» του ταξιδιού όπου και οι δύο μαζί ερμήνευσαν ντουέτο, μεγάλα τραγούδια που είναι γνωστά σε όλους μας σαν «τραγούδι της Αρβανιτάκη» ή «σαν τραγούδι του Στόκα» .
iliapress.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...