Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Κρίμα κι άδικο! - Πικρός αποκλεισμός για τον Αστ. Τρίπολης


Η ομάδα της Τρίπολης ήταν πολύ καλύτερη από την Μαρίτιμο, έχασε τις ευκαιρίες με το τσουβάλι αλλά έμεινε στο 0-0 με τους Πορτογάλους και ολοκλήρωσε αήττητη την πρώτη ευρωπαϊκή της περιπέτεια.

To LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και επέβαλε τον ρυθμό της από το ξεκίνημα. Σαν αποτέλεσμα αυτού ήταν να δημιουργήσει αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή της Μαρίτιμο.

Όσο περνούσε η ώρα τόσο οι Αρκάδες ανέβαζαν στροφές, ενώ από το 69΄ και μετά εγκαταστάθηκαν έξω από την περιοχή των Πορτογάλων. Σε εκείνο το σημείο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Φερέιρα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ουσέρο.

Ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως είχε την ατυχία να πέσει πάνω στο εξαιρετικό βράδυ του τερματοφύλακα της Μαρίτιμο, Σαλίν. Στην σημαντικότερη ευκαιρία τους οι Αρκάδες σημάδεψαν το δοκάρι του Σαλίν με τον Ναβάρο στο 80ο λεπτό.

Παρά την πίεση, οι Πορτογάλοι άντεξαν και κράτησαν το μηδέν πανηγυρίζοντας στο τέλος την πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε αήττητος την πρώτη του ευρωπαϊκή περιπέτεια και πλέον συγκεντρώνεται στις εγχώριες διοργάνωσεις.

Μαρίτιμο (Πέδρο Μάρτινς): Σαλίν, Μπρίγκελ, Γκιγέρμε, Ρομπέρζ, Φερέιρα, Λουίζ, Ντανίλο (60’ Αντόνιο), Μιράντα, Έλντον (73’ Ρόσι), Σάμι, Φιντέλις (77’ Αντίλσον).

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Χουανίτο, Αλβάρες (61’ Μπακασέτας), Ουσέρο (74’ Φραγκουλάκης), Ναβάρο, Ράγιος, Περόνε. 
newsit
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...