Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ν. Μανωλάδα: Ζουν μέσα στα λύμματα των αλλοδαπών (βίντεο)

Ν. Μανωλάδα: Ζουν μέσα στα λύμματα των αλλοδαπών (βίντεο)
Σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους διατρέχουν οι κάτοικοι της Νέας Μανολάδας που ζουν καθημερινά μέσα,στα λύματα των πρόχειρων ή ακατάλληλων καταλυμάτων των εκατοντάδων αλλοδαπών μεταναστών που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή.
Τα λύματα σχηματίζουν παντού μικρές λίμνες ή τρέχουν ανεξέλεγκτα στους δρόμους, αφού τα καταλύματα που χρησιμοποιούν οι αλλοδαποί δεν διαθέτουν την παραμικρή υποδομή υγιεινής. Πόσο μάλλον, όταν σε ένα σπίτι, ζουν συνήθως δεκάδες μετανάστες!
«Η κατάσταση είναι ανυπόφορη, κινδυνεύει ακόμα και η ίδια η ζωή μας» είπε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Δημήτρης Φλώρος και συνέχισε: «Τα λύματα από τα καταλύματα των αλλοδαπών καταλήγουν σε ένα οικόπεδο ακριβώς μπροστά από το σπίτι μου και έχουν δημιουργήσει κανονική λίμνη. Την προηγούμενη φορά ήρθε το μηχάνημα του δήμου να καθαρίσει το οικόπεδο και έπεσε μέσα. Την τελευταία στιγμή πρόλαβε να βγει».

patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...