Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Φιλική... σφαλιάρα και “μάθημα” από Έβερτον

Στο πιο δυνατό φιλικό τεστ που έχει δώσει, η ΑΕΚ υπέστη βαριά ήττα με 4-1 από την Εβερτον, στο Γκούντισον Παρκ. Σημαντικά προβλήματα σε αμυντικό και δημιουργικό τομέα για την ομάδα του Βλάχου. Καταπληκτικό το γκολ της Ένωσης από τον Φούντα.

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε κατώτερη από την αγγλική ομάδα, έδειξε πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ επιθετικό, πλην του καταπληκτικού γκολ του Φούντα δεν είχε να επιδείξει τίποτα άλλο.

Ο Στίβεν Νέισμιθ έκανε ότι ήθελε στο “κιτρινόμαυρο αμυντικό δίδυμο” (Μπουγαΐδη - Κοντοέ) και μόλις στο πρώτο λεπτό έβαλε στη θέση του οδηγού την Έβερτον. Λίγα λεπτά αργότερα ο Φούντας έπιασε ένα πολύ όμορφο σουτ και έκανε το 1-1

Στο 16' ο Νέισμιθ με κοντινή κεφαλιά σαν σε προπόνηση έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης με χατ-τρικ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στο δεύτερο μέρος η διαφορετική (λόγω αλλαγών) ΑΕΚ απείλησε νωρίς με κεφαλιά του Παπαδημητρίου, έδειξε ελαφρώς βελτιωμένη στην κυκλοφορία, αλλά και πάλι η Εβερτον ήταν αυτή που είχε την κυκλοφορία και το γκολ.

Αυτή τη φορά σκόραρε το τιμώμενο πρόσωπο, ο Χίμπερτ, με εκτέλεση φάουλ στο 54ο λεπτό. Το γκολ έφερε ολιγόλεπτη διακοπή από τους φιλάθλους της Εβερτον που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να αποθεώσουν τον σκόρερ και αποχώρησαν λίγο μετά χωρίς παρατράγουδα.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...