Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση Αστυνομικό συνδικαλιστών με Κοντογιάννη - Ζητούνται λύσεις στα προβλήματα

sindikalistes.JPGΥπόμνημα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας αλλά και προτάσεις για τη λύση τους κατέθεσαν ο πρόεδρος και η γραμματέας της Ένωσης
Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Ηλίας Παναγούλης και Γεωργία Τσουμπελή, στον βουλευτή Ηλείας Γιώργο Κοντογιάννη.

Σε συνάντηση που είχαν στο πολιτικό του γραφείο στον Πύργο το μεσημέρι του Σαββάτου, ο κ. Κοντογιάννης άκουσε τα προβλήματα των αστυνομικών και κυρίως της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας που έχουν να κάνουν με τη δύναμη που πρέπει να έχει ο νομός για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που προκύπτουν από πολλές πλευρές. Από τη μια ο μεγάλος αριθμός μεταναστών, λαθρομεταναστών και ΡΟΜΑ, που παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά και δημιουργούν συνθήκες γκέτο σε διάφορες περιοχές της Ηλείας.

Από την άλλη η τουριστική προοπτική του νομού που φέρνει πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες στην περιοχή, για τους οποίους απαιτείται ειδική μέριμνα και προστασία κάποιων περιοχών όπως η Κυλλήνη και το Κατάκολο, όπου ήδη έχουν σημειωθεί δύο πολύ σοβαρά περιστατικά. Από την άλλη σημαντικό πρόβλημα και εμπόδιο στην ανάπτυξη της σωστής αστυνόμευσης αποτελεί το γεγονός ότι δεν έχει προχωρήσει η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών, όπου στην Ηλεία υπάρχουν τμήματα με εφτά και δέκα υπηρετούντες αστυνομικούς συνολικά.

Ο κ. Κοντογιάννης άκουσε προσεκτικά τους αστυνομικούς, έδειξε ενδιαφέρον για τα προβλήματα που χρονίζουν στο νομό και τους δήλωσε πως θα προβεί σε στοχευμένες παρεμβάσεις ώστε να δοθούν οι λύσεις που απαιτούνται στα προβλήματα.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...