Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ηλεία: Καλοκαιρινές συνθήκες τις επόμενες ημέρες - Απογευματινές μπόρες φαίνονται την Τετάρτη

iliosΕπιτέλους έβρεξε αξιόλογα τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 7/9 με την Αρχαία Ολυμπία να δέχεται το περισσότερο νερό.
Αντίθετα, από Πύργο και βορειότερα η ανομβρία συνεχίζεται.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός την ερχόμενη Τετάρτη με φαινόμενα αστάθειας. Όσο για την τάση των προγνωστικών στοιχείων που ήθελαν το πρώτο βαρομετρικό χαμηλό να μας επηρεάζει γύρο στις 16/9, η αλλαγή αυτή φαίνεται να καθυστερεί.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό, το Σαββατοκύριακο 8-9/9, περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ημιορεινά - ορεινά. Η θερμοκρασία γενικά στους 31 και τοπικά έως 32 με 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.

Tην Δευτέρα 10/9, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία γενικά στους 32 και τοπικά έως 33 με 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί ασθενείς, θαλάσσια αύρα στα παράκτια.

Την Τρίτη 11/9, διατηρείται ο καλός καιρός, ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία σε μικρή πτώση γενικά στους 30 και τοπικά έως 31 με 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί ασθενείς, το απόγευμα βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.

Την Τετάρτη 12/9, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τις μεσημεριανές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα δώσουν βροχές και καταιγίδες στα ορεινά-ημιορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία στους 29 και τοπικά έως 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, την Πέμπτη 13/9, φαίνεται τις μεσημεριανές ώρες να εκδηλώνονται και πάλι τοπικές μπόρες στα ημιορεινά-ορεινά. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή άνεμοι και θερμοκρασία.

Πρόγνωση καιρού για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...