Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Πύργος: Κοινωνική κατακραυγή για την παπαδιά και τον εραστή της (Nεότερη ενημέρωση 13:44) (photos &video)


dikastiria1Να λιντσάρουν την παπαδιά και τον εραστή της δράστες της στυγερής δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, επιχείρησε το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου.
fonias_1dika1dika2dika3Ο κόσμος εισέβαλε πίσω από τους αστυνομικούς μέσα στα Δικαστήρια εξαγριωμένοι για το φονικό και το σατανικό σχέδιο που κατέστρωσαν οι φερόμενοι δράστες για τη δολοφονία του 52χρονου ιερέα.

Nεότερη ενημέρωση 13:13

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος Δημήτρης Αλεξόπουλον΄ς με τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσή Ασφάλειας Πύργου Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη Ηλιόπουλο σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ανέφεραν τα όσα έχουμε ήδη γράψει στο ρεπορτάζ μας στο ilialive.gr και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου επισήμαναν πως η παπαδιά δήλωνε μεταμέλεια και πως αγαπούσε τον σύζυγό της.

Nεότερη ενημέρωση 13:44

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία απο πρόθεση άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας στον 41χρονο φερόμενο δράστη της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα. Στην 43χρονη παπαδιά άσκησε δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια. Οι δύο έλαβαν  προθεσμία και θα οδηγηθούν στον Ανακριτή για να απολογηθούν την Παρασκευή.






ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...