Παπούλιας σε Μέρκελ: Αν θέλετε άλλα μέτρα, βρείτε άλλο λαό


papouliasmerkelΣε αποκάλυψη λεπτομερειών από τη συνάντησή του με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, προέβη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.
"Αν είναι να μας ζητήσετε να πάρουμε πρόσθετα μέτρα θα πρέπει να βρείτε ένα άλλο λαό", είπε ο Κάρολος Παπούλιας απευθυνόμενος στην καγκελάριο της Γερμανίας, όπως αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες υποδεχόμενος το πρακτορείο της ΓΣΕΕ

Στη διάρκεια της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέστησε σαφές στην Άγκελα Μέρκελ ότι η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού έχει φτάσει στα όριά του.

"Από την άλλη πλευρά δίνεται μία μάχη για να επιζήσει η Ελλάδα κι αν επιζήσει η Ελλάδα όλα τα άλλα θα τα βρούμε.

Η προσφορά όλων μας πρέπει να αναλογεί στο τι μπορεί να δώσει ο καθένας από μας. Είναι απαράδεκτο άλλοι να διαφεύγουν άλλοι να κάνουν το κορόιδο, άλλοι να κάνουν τον κουτό και άλλοι να πληρώνουν.

Η κοινωνική συνοχή βασίζεται σε μια δίκαιη κατανομή των βαρών. Δεν βρήκαμε τους εργαζόμενους να τους φορτώσουμε όλη την κρίση", υπογράμμισε.

Βρέθηκε σε δύσκολη θέση, όπως αποκάλυψε, όταν η καγκελάριος της Γερμανίας τον ρώτησε τι κάνουν οι πλούσιοι Έλληνες.

"Τι να σας πω βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. Ο καθένας συμπεριφέρεται ανάλογα με τον πατριωτισμό του" σημείωσε απευθυνόμενος στην Άγκελα Μέρκελ.
news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ