Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Αμαλιάδα: Συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική για την εξαφάνιση ηλικιωμένου



Αμαλιάδα: Συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική για την εξαφάνιση ηλικιωμένου

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας σε Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, για τον εντοπισμό ενός 75χρονου, μετά τη δήλωση εξαφάνισης που έγινε από τους δικούς του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή κοντά στην Αμαλιάδα και σύμφωνα με το τηλεφώνημα που έγινε στις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας, ο 75χρονος που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και βρίσκεται προσωρινά στην περιοχή, είχε πάει σε συγγενικό σπίτι και έπρεπε να επιστρέψει στην κατοικία του γύρω στις 19:30 το απόγευμα.
Ωστόσο, μέχρι τις 23:30 δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής και με δεδομένο ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, οι οικείοι του ζήτησαν τη συνδρομή της Αστυνομίας. Αστυνομικοί του Α.Τ. και του Τμήματος της Ασφάλειας Αμαλιάδας ξεκίνησαν τις έρευνες στο σημείο που φέρεται ότι είχε κινηθεί ο 75χρονος, ενώ στην πορεία συνέδραμαν το έργο τους και πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, που προχώρησαν σε έλεγχο μέσα σε χωράφια και κτήματα, όπου θα μπορούσε να βρίσκεται ο 75χρονος.
Οι έρευνες απέβησαν άκαρπες, ωστόσο η περιπέτεια του 75χρονου είχε αίσιο τέλος, αφού λίγο μετά τις 6 χθες το πρωί συγγενής του ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές ότι ο ηλικιωμένος είχε βρει καταφύγιο σε στάνη συγχωριανού του, όπου και πέρασε τις ώρες της νύχτας και χθες το πρωί επέστρεψε στην οικογένειά του.
Μαρία Καραμπάτση
(karabatsimaro@yahoo.gr)
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...