Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Έβγαλε την υποχρέωση ο Ολυμπιακός - Δεν έπεισαν οι "ρεζέρβες"


Οι ερυθρόλευκοι χωρίς να φορτσάρουν, νίκησαν με 2-0 την Παναχαϊκή στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και έχουν ουσιαστικά προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Τζιμπούρ και Μήτρογλου τα γκολ του Ολυμπιακού. Στις 19 Δεκεμβρίου η ρεβάνς στην Πάτρα.

Οι παίκτες του Ζαρντίμ σπατάλησαν το πρώτο ημίχρονο στο οποίο είχαν ουσιαστικά μία μεγάλη ευκαιρία με τον Τζιμπούρ στο 16' και τίποτα άλλο.

Τα νέα πρόσωπα που δοκίμασε ο Πορτογάλος δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους και έτσι δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της ομάδας που αποδοκίμασαν σε διάφορες στιγμές του ματς.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους νταμπλούχους Ελλάδος. Ο Τζιμπούρ με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Φουστέρ άνοιξε το σκορ.

Ο Ζαρντίμ έριξε στη μάχη τους Μήτρογλου και Φετφατζίδη στο 62΄ και ο διεθνής φορ χρειάστηκε μόλις 9 λεπτά για να βρει δίχτυα.

Στο 71' ο Βλαχοδήμος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μήτρογλου με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στις καθυστερήσεις του ματς ο Μασάντο με φάουλ σημάδεψε το δοκάρι.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ)
: Μέγιερι, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Ζαραδούκας, Ντιακιτέ, Φέισα, Γκρέκο, Φουστέρ (62’ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος (79’ Μασάντο), Τζιμπούρ, Πάντελιτς (62’ Μήτρογλου).

Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης):
Πίτκας, Σαλαμαστράκης, Καραμανλής, Σπίνουλας, Βουνκ (90+4' Κοκκίνης), Κοιλιάρας, Βασιλαντωνόπουλος (85' Ουρτάδο), Λίτσης (72’ Ντίνας), Βοσκόπουλος, Φατιόν, Γκούρτσας.

Τα αποτελέσματα:

Φωστήρας - Πανιώνιος 1-0 (33' Κάμπας)
Λεβαδειακός - Πιερικός 2-0 (30’ Πόι, 88’ Ροτζέιρο)
ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 1-0 (60’ πεν. Παπάζογλου)
Ολυμπιακός - Παναχαϊκή 2-0 (47' Τζιμπούρ, 71' Μήτρογλου)


Έξαλλος ο Κούγιας για την απαγόρευση εισόδου στο Γ.Καραϊσκάκης

Καραπαπάς:Ο Κούγιας είναι μυθομανής - Δεν ήρθε ποτέ στο γήπεδο

Περιμένει τον επόμενο ο Λεβαδειακός - Πήρε προβάδισμα ο ΟΦΗ
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...