Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Το απόλυτο ντέρμπι - Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (19.30)


Μπορεί η βαθμολογική σημασία του ντέρμπι "αιωνίων" να είναι μικρότερη από όσο συνήθως, όμως το γόητρο είναι πάνω από όλα σε αυτά τα ματς. Ο Παναθηναϊκός του Ρότσα υποδέχεται τον αήττητο Ολυμπιακό σε ένα ματς που περιμένει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Οι "πράσινοι" μπορεί να μην έχουν βάσιμες ελπίδες κατάκτησης του τίτλου, αφού απέχουν 16 βαθμούς από την κορυφή όμως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι το ματς της χρονιάς.

Θέλουν τη νίκη που θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο τους να πιστέψει στην ομάδα και να τη στηρίξει. Ο Ρότσα έχει αλλάξει πολλά, κυρίως στην ψυχολογία των παικτών και έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν αφού οι Βύντρα και Σισοκό ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που ένιωθαν και βρίσκονται στην αποστολή.

Ο αργεντινός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους: Καρνέζη, Σείταρίδη, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρία και Πετρόπουλο.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός πάει στο ΟΑΚΑ με τον αέρα που του δίνει η βαθμολογική διαφορά, θέλοντας να αποδείξει και κόντρα στο μεγάλο του αντίπαλο οτι φέτος υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας.

Η νίκη επί της Άρσεναλ έχει δώσει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στους πρωταθλητές που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών.

Ο Ζαρντίμ αναμένεται να παρατάξει τους: Κάρολ, Τοροσίδη, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλά, Μοντέστο, Μανιάτη, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Αμπντούν, Μήτρογλου.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...