Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ηλεία: Καλώδια, κομπιούτερ, χρυσαφικά . . . όλα στο πρόγραμμα των κλεφτών


diarriktesΚαλοπερνούν οι κλέφτες στην Ηλεία που παρουσιάζουν ένα διευρυμένο φάσμα λείας από κοσμήματα και εργαλεία, έως ηλεκτρονικούς υπολογιστές και καλώδια.
Κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 6.000 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι δράστες από σπίτι στο Κολίρι. Οι δράστες μπήκαν παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα εισόδου και αφού έψαξαν στα δωμάτια βρήκαν και πήραν τα κοσμήματα.

Στη Δαφνούλα Ηλείας οι κλέφτες «χτύπησαν» σε αποθήκη. Εκεί έκλεψαν διάφορα εργαλεία αλλά και 50 κιλά ελαιόλαδο συνολικής αξίας 1.200 ευρώ.

Μέσα από σπίτι του στην Ανδραβίδα μπήκαν οι κλέφτες και άρπαξαν τα χρήματα του ιδιοκτήτη. Ο παθών φέρεται να κατήγγειλε πως πιθανότατα μια νεαρή ΡΟΜΑ κατάφερε να εισχωρήσει και να πάρει από το παντελόνι του το ποσό των 1.000 ευρώ.

Θύμα των κυνηγών του χαλκού έπεσε και ο ΟΤΕ στην περιοχή της Παναγιάς της Καθολικής στη Γαστούνη. Οι δράστες κατάφεραν και ξήλωσαν περί τα 450 μέτρα καλωδίων τηλεπικοινωνιών αξίας 1.000 ευρώ.

Αλλά και στην περιοχή της Αλφειούσας άγνωστοι έκλεψαν μέσα από κτήμα καλώδια μήκος 130 μέτρων συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Τίποτα δεν άφησαν στο πέρασμά τους διαρρήκτες στην περιοχή της Κρέστενας. Από το χώρο ιδιωτικής σχολής «σήκωσαν» συνολικά 21 ηλεκτρονικούς υπολογιστές συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, με όλα τα παρελκόμενά τους.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...